Želite znati?

Pred svima pričala o svojim probavnim smetnjama

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica Jennifer Lawrence nikad se nije ustručavala izreći ono što misli. Tako je bilo i tijekom gostovanja u showu Davida Letermana.

Jennifer Lawrence je poznatog showmena Davida Lettermana svojom rječitošću gotovo ostavila bez teksta. A raspričala se o bolovima u trbuhu od kojih često pati u posljednje vrijeme.

23-godišnja dobitnica Oscara tako se raspričala o detaljima svog zdravstvenog stanja zbog kojeg je morala otkazati i neka premijerana pojavljivanja u svrhu promocije filma 'Igre gladi'.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence - 13 Pa zar i ona? Nikome nije jasno zašto je ova ljepotica pokleknula pod trendom koji joj stvarno nije trebao, ukočeni osmijeh odmah je razjasnio što je u pitanju

>> Sjećate se ovog trenutka? Evo što se dogodilo nakon!

'Osjećala sam užasnu bol u trbuhu koja je trajala čak tri tjedna. Na kraju sam ipak morala otići u bolnicu na pretrage. Mislila sam kako je riječ o čiru na želucu no na kraju je ispalo kako samo imam probavne smetnje', izjavila je mlada glumica koja je i ranije mala problema s nervozom želuca uslijed treme i stresa prisutnih tijekom zahtjevnih izdanja na premijerama filmova u kojima je glumila.

'Bila sam čak i na endoskopiji zbog koje su me i uspavali', ispričala je glumica kojoj zasad liječnici nisu dijagnosticirali nikakvu tešku bolest.

Što je Jennifer sve ispričala Lettermanu, pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene