Seksi Riječanke

Jelena i Vedrana izazvale pomutnju! Bombastične ljepotice mamile uzdahe jačeg spola

Jelena Urukalo (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Jelena Urukalo (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Urukalo (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Vedrana Linardić (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Jelena Urukalo, Vedrana Linardić (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Jelena Urukalo Murina (FOTO: Goran JakušPixsell) Jelena Urukalo Murina (FOTO: Goran Kovačić/Pixsell) Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) +0 Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Galerija

Jelena Urukalo i Vedrana Linardić stigle na jednu modnu reviju i zasjenile skoro i manekenke.

Jelena Urukalo i Vedrana Linadrić nekada su žarile i palile modnim pistama, a ovaj su put reviju gledale u sklopu projekta Extravagant Gala koji se održao u Rijeci.

Pogledaj i ovo Tihana Harapin Zalepugin i Anica Kovač nepoznati detalji iz karijera Koja je naša poznata manekenka Tihanu Harapin Zalepugin s Tajlanda zvala u suzama: ''Plakala je i onda sam ja rekla, vraćaj se!''

Iako se Vedrana posvetila poslu učiteljice, a Jelena majčinstvu, ove dvije Riječanke i dalje izgledaju kao da su sada sišle s modne piste.

Vedrana i Jelena opet su tako mamile uzdahe jačeg spola.

Pojavile su se kao uzvanice, ali po mnogima uspjele su zasjeniti i same manekenke. Šuška se kako su izazvale pravu pomutnju kada su se pojavile na reviji. A kako i ne bi kada izgledaju tako bombastično!

Jelena Urukalo, Vedrana Linardić (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Jelena Urukalo, Vedrana Linardić (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene