nema više dečka

Atraktivna Rozga opet 'solo': 'Uživam u slobodi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je još donedavno pričala kako se izborila za svoju ljubav, Jelena Rozga sada je priznala i kako je – slobodna.

Popularna pjevačica Jelena Rozga radi više nego ikad! Uz nove singlove i česte nastupe, najviše pati izgleda ljubavni život. Rozga je prije par dana nastupila u Crnoj Gori, a neposredno pred izlazak na scenu priznala je kako više nema dečka, piše Blic.rs.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Jelena Rozga: 'Sve što sam poželjela, ostvarilo mi se'

'Mnogi još nisu saznali tu novost. Ipak, ja uživam u tome', priznala je pjevačica koja je nedavno snimila i prilično provokativan spot za pjesmu 'Život je čudo'.

No popularna Jelena nema vremena za tugovanje, a priznala je i kako su je uvijek privlačili mlađi muškarci. 'Istina je! Obožavam mlađe muškarce! Iako mi godine nisu bitne, uvijek mi se desi neki mlađi, vjerojatno zato što ja izgledam mlađe', poručila je pjevačica koja je sinoć već nastupala u Vodicama pred prepunom Haciendom.

Uz užurbani tempo stabilnost pronalazi kod roditelja u Splitu. Oni su za nju primjer prave ljubavi.

'Imam pomoć roditelja, bez kojih ne bih mogla ništa. Uvijek me čeka nešto skuhano, čisto i oprano, posebno kada sam na putu i kada imam pet koncerata za redom. Sanjam da imam brak kakav imaju oni i, evo, da vam otkrijem, voljela bih da imam i jednu malu, slatku, plavu curicu. Mama me izluđuje pitanjem 'Kad ćeš da rodiš?', a ja joj stalno govorim: 'Dogodine' ili 'Još samo ovu pjesmu', 'Još sam ovaj spot'... Istina, u posljednje vrijeme sve više razmišljam o bebi', rekla je Jelena. Sada još samo treba naći pravog kandidata...
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene