nije im jasno...

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

Jelena Rozga Jelena Rozga PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Rozga razveselila je svoje pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj je u suknji s jako visokim prorezom pokazala noge.

S toplijim danima odjeća postaje sve laganija, a neke poznate Hrvatice već su odlučile pokazati noge.

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

Nakon što je Indira Levak započela tjedan u vrućim kožnim hlačicama, noge je otkrila i Jelena Rozga.

Pjevačica je na Instagramu podijelila svoju fotografiju na kojoj nosi suknju od trapera s jako visokim prorezom kroz koji je pokazala noge u mrežastim čarapama.

Rozga je u opis fotke stavila samo smajliće, a rizičnu suknju iskombinirala je sa sivom sportskom majicom, srebrnom metalik torbicom i sunčanim naočalama te je kosu zavezala u rep.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Mnogi njezini pratitelji zaključili su da u ovom izdanju izgleda kao djevojčica. Neki su je čak pitali koje je godine snimljena fotografija, ne vjerujući da pjevačica izgleda ovako mladoliko u 44. godini života.

Rozga je u manje od dana za fotku dobila i više od 12 tisuća lajkova te stotinu komentara, od kojih su većina komplimenti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene