Bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša javno podržala Vatrene: "Hrvati će pobijediti na Svjetskom prvenstvu. Svakako su zaslužili!"

Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Facebook) +0 Karleuša (Foto: Instagram) Galerija

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u 20 sati igra polufinalnu utakmicu protiv Engleske, a bodrit će ih i srpska pjevačica Jelena Karleuša.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u 20 sati igra polufinalnu utakmicu protiv Engleske.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša - 5 fanovi su nešto primijetili Karleuša je iste ove fotografije i sama objavila na Instagramu, pogledajte ima li ikakve razlike

No čini se kako za naše Vatrene ne navijaju samo Hrvati, već i naši susjedi. Srpski tenisač Novak Đoković već je javno podržao naše dečke, a sada je to napravila i kraljica srpske estrade Jelena Karleuša na Twitteru.

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

"Hrvati će pobijediti na Svjetskom prvenstvu. Zaslužili su", napisala je supruga srpskog reprezentativca Duška Tošića, koja je obećala i kako će trčati gola do Moskve ako Srbija pobijedi Brazil, no to se nije dogodilo.

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Baš kao uvijek, i ova njezina reakcija izazvala je burne reakcije njezinih obožavatelja u Srbiji, koji su ju napali kako se takvim izjavama samo želi ulizati Hrvatima, a bilo je i onih koji su ju počeli vrijeđati.

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

"Mogu ti napisati svaka čast za ovakvu izjavu i ovoliku hrabrost, rijetko koja srpska zvijezda dala je potporu Hrvatskoj iako svaki vikend nastupaju kod nas. Svaka ti čast što za razliku od pojedinih vaših političara i medija, a tako i naših, širiš pozitivnu energiju", napisao joj je jedan od obožavatelja.

Inače, 39-godišnja pjevačica poznata je po tome što nema dlake na jeziku, zbog čega je često na udaru kritika, no nju to ni najmanje ne uzrujava.

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

A da su naši dečki zaslužili finale i taj pehar, to je apsolutno točno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene