Bome...

Neobrađene fotke otkrile kakvo tijelo Karleuša zapravo ima, u ovoj haljini itekako je vidljivo pravo stanje stvari

Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 1 Antonio Ahel/ata images/PIXSELL 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 9 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 1 +19 Jelena Karleuša - 2 Galerija

Jelena Karleuša snimljena je u Beogradu dok je dolazila na snimanje reprize Dočeka 2024. godine, a društvo su joj pravili muškarci odjeveni u Djeda Božićnjaka.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša u veselom raspoloženju stigla je pred studio u Beograd. Kao i uvijek, pozornost je privukla odabirom svoje modne kombinacije.

Naime, za reprizu snimanja Dočeka 2024. godine odjenula je dugu crnu haljinu koja je savršeno popratila njezinu figuru, a duboki otvor pokazao je njezin ravni i isklesani trbuh. 

Uz to je kombinirala otvorene sandale sa šljokicama, a kosu je zalizala prema iza. Te neobrađene fotografije tako su otkrile da Karleuša zapravo itekako radi na svojoj figuri. 

Na konferenciju za novinare izišla je u pratnji mnoštva muškaraca koji su bili odjeveni u odijela Djeda Božićnjaka.

Jelena je nedavno izazvala pomutnju i kada je na izbore u Srbiji stigla u ultrakratkoj haljini koja je otkrila jedan dio njezine stražnjice. 

Nedavno je održala nezaboravan koncert u Kotoru na kojem joj je bilo veoma loše, ali sve je otkrila tek kasnije na svom Instagramu, gdje je zahvalila svima na razumijevanju.

"Hvala svima koji ste sinoć došli na nastup u Kotoru. Bili ste fantastični. Ako primjećujete, čudno sam mirna. Nikada mi u životu nije bilo loše kao sinoć. Jedva sam imala snage da se popnem na tri stepenice bine. Bol koji u ovom trenutku trpim je 10/10. Ipak, stegla sam zube i odradila zbog vas iako su organizatori htjeli da otkažemo. Hitnu pomoć poslije nastupa nisam dala da zovu jer sam izgledala užasno! Prije bih umrla nego da me netko vidi takvu. Srećom, preživjela sam", napisala je pop-diva tada na društvenim mrežama.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 1 +29 Nives Ivanišević - 2 Celebrity Nives Ivanišević pohvalila se savršenom figurom u badiću, fotografijom se javila iz luksuznog resorta gdje odmara

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić +25 Melkior Bašić i Zlatko Belužić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene