''Onda sam rekao...''

Legendarni glumac oglasio se o teškoj bitki koju vodi sa zdravljem: ''Zaista sam mislio da neću više raditi...''

Jeff Bridges Jeff Bridges Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bridges - 3 Jeff Bridges - 1 Jeff Bridges - 3 Jeff Bridges - 2 Jeff Bridges - 2 Jeff Bridges - 1 Jeff Bridges - 4 Jeff Bridges +0 Jeff Bridges Galerija

Jeff Bridges progovorio je o svom zdravstvenom stanju i to nakon što se nakon tri godine vratio glumi.

Holivudski glumac Jeff Bridges otkrio je da se tumor u njegovom tijelu znatno smanjio usred borbe koju vodi s teškom bolesti.

Pogledaj i ovo showbuzz velika ljubav Već 43 godine prkose svemu: Otkrio tajnu dugogodišnjeg braka, a kaže i da se u suprugu zaljubio na prvi pogled

73-godišnji Jeff je u intervjuu za AARP ispričao novosti o svom zdravstvenom stanju gotovo tri godine nakon što je otkrio da se bori s neHodgkinovim limfomom te otkrio da mu se tumor smanjio nakon kemoterapije.

Holivudski veteran iz filmova kao što su "Ludo srce", "Posljednja filmska emisija" i "Prava hrabrost" otkrio je da se bori s rakom krvi u listopadu 2020. gpodine, a u jesen 2021. godine rekao je da je u remisiji. Zdravlje mu se naglo pogoršalo nakon borbe s koronavirusom u siječnju 2021. godine, a danas je zahvalan supruzi Susan Geston koja je inzistirala da ga ne spoje na respirator.

"Nisam htio biti na tome, a liječnici se s time nisu slagali, ali ona je bila uporna", rekao je Bridges.

U bolnici je proveo gotovo pet mjeseci i podvrgnut je tretmanu rekonvalescentnom plazmom, koja koristi krv ljudi koji su se oporavili od te bolesti. Pričao je o kompliciranom procesu oporavka jer je bio podvrgnut kemoterapiji s oslabljenim imunološkim sustavom, čak nije mogao niti stajati sam.

"Jedno mi je vrijeme rekord bio 45 sekundi prije nego što bih se srušio. A onda su mi počeli govoriti: "Oh, vidi, stojiš minutu! To je tako cool, možeš li sada hodati 5 koraka?", prisjetio se.

Dodao je i kako je strahovao da više nikada neće moći raditi.

"Zaista sam mislio da neću više raditi. Pa sam onda rekao: 'Pa, vidjet ćemo. Moram priznati da se još uvijek bojim povratka na posao", dodao je.

Jeff je za publikaciju rekao da se osjeća bolje i da je započeo snimanje svoje "FX serije".

"Tako sam blagoslovljen što imam ovu glumačku postavu. Vratiti se onome što te okrepljuje, super je osjećaj, čovječe. Osjećam da vremena od nas zahtijevaju da budemo što kreativniji i svi bismo trebali raditi zajedno kako bismo napravili nešto lijepo, kao što radimo u filmovima", zaključio je Jeff.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Frida Aaesen - 4 Frida Aaesen - 3 Frida Aaesen - 2 Frida Aaesen - 1 +6 Frida Aaesen - 4 Celebrity Tko je predivna plavuša specifične ljepote kojoj su se svi divili dok se šetala crvenim tepihom u Cannesu?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 +25 Ecija Ojdanić - 4 Celebrity Ecija Ojdanić pokazala lijepu kćer, za to je imala specijalan razlog, a svi se slažu da je izrasla u pravu ljepoticu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene