stigao s obitelji

Jednog od najvećih sportaša svih vremena na odmoru u Hrvatskoj opkolili obožavatelji, pogledajte kako se ponio prema njima!

Roger Federer u Hrvatskoj Roger Federer u Hrvatskoj Duško Jaramaz/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Roger Federer u Hrvatskoj - 1 Roger Federer u Hrvatskoj - 2 Roger Federer u Hrvatskoj - 3 Roger Federer u Hrvatskoj - 4 Roger Federer u Hrvatskoj - 5 Roger Federer u Hrvatskoj - 1 Roger Federer u Hrvatskoj - 2 Roger Federer u Hrvatskoj - 3 Roger i Miroslava Federer Miroslava Federer - 1 +16 Kate Middleton i Roger Federer - 1 Galerija

Roger Federer s obitelji ljetuje u Hrvatskoj, a njegov dolazak nije mogao proći nezamijećeno.

Jedan od najvećih tenisača svih vremena, Švicarac Roger Federer, s obitelji ljetuje u Hrvatskoj.

Fotografi su ga u ponedjeljak navečer snimili u Skradinu, gdje su ga opkolili obožavatelji, a slavni tenisač im je strpljivo dijelio autograme i fotografirao se s njima.

Tenisač je s obitelji posjetio i nacionalni park Krka, a zatim se s djecom uputio na tenis, te se pritom također pozdravljao s obožavateljima.

Federer je Hrvatsku posjetio i prije dvoje godine, a tada je uživao u društvu prijatelja i bivšeg trenera Ivana Ljubičića.

Federer je inače prije nešto manje od godinu dana okončao profesionalnu tenisku karijeru tijekom koje je osvojio ukupno 103 turnira, od čega 20 Grand Slamova, zaradivši samo od nagrada na turnirima preko 130 milijuna dolara.

Inače, Roger i njegova supruga Miroslava, koja je također bivša tenisačica, u sretnom su braku od 2009. godine i zajedno imaju četvero djece, a zanimljivo je da se radi o dva para blizanaca, kćerima Myli i Charlene te sinovima Lennyju i Leu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Boba Živojinović - 2 Lepa Brena i Boba Živojinović - 1 Lepa Brena u Dubrovniku Lepa Brena +27 Lepa Brena Celebrity Boba završio u suzama zbog Lepe Brene: Pogledajte iznenađenje koje je pjevačica pripremila suprugu za 60. rođendan!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Babić Marko Babić Marko Babić i Tina Biloglav Jelena Kastaneti i Marko Babić - 1 +15 Marko Babić Celebrity Preminuo Marko Babić, arhitekt i autor bestselera čija je borba za život dirnula cijelu Hrvatsku, imao je samo 31 godinu: "Putuj, dječače naš..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene