Pedeset nijansi sive

Je li on pravi odabir? Za ulogu je snimio i svoju scenu seksa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mjesecima se šuškalo tko će ponijeti naslovnu ulogu u hit serijalu 'Pedeset nijansi sive', a sada je napokon i odabran! Sada je najvažnije pitanje, kako se sviđa ženskoj populaciji?

Nova zvijezda u Hollywoodu je 23-godišnji britanski glumac Alex Pettyfe. Upravo je on dobio ulogu Christiana Greya u filmskoj adaptaciji najprodavanijeg erotskog romana 'Pedeset nijansi sive'.

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Nije treća osoba Otkriven razlog prekida slavnog para o kojem bruji cijeli svijet šoubiznisa

Kladionice su mjesecima unaprijed predviđale da će upravo Alex dobiti ulogu, što se na kraju i potvrdilo. U pokušaju da impresionira cijenjenog redatelja Gusa Van Santa, Alex je snimio scenu seksa za 'Pedeset nijansi sive' - čini se da je to bio pravi odabir!

>> Mnoštvo seksi frajera, svi žele isto - a samo jedan će 'pobijediti!'

Bestseler autorice E. L. James ‘Pedeset nijansi sive’ prvi je dio trilogije koja prati avanture stidljive studentice Anastasije Steele. Nakon što upozna karizmatičnog tajkuna Christiana Greya, oni započnu strastvenu vezu punu SM akcije. Knjiga je bila na samom vrhu liste najprodavanijih u 2012. u SAD-u, ali i u Hrvatskoj je našla put do čitateljica.

U konkurenciji za ulogu u filmu bili su Robert Pattinson, Ryan Gosling, Ian Somerhalder i Henry Cavill, no na kraju je pobijedio Pettyfer. Zgodni Britanac već je odigrao nekoliko zapaženih uloga, između ostaloga u filmovima ‘Buntovnica u internatu’, ‘Stormbreaker’, hitu ‘Beastly’ s Vanessom Hudgens i ‘Ja sam broj četiri’. Film bi se trebao naći u kinima krajem 2013.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene