nikad iskrenija

Oglasila se nakon privatne drame: "Slučaj je na sudu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica Janet Jackson se prvi put nakon razvoda s katarskim milijarderom Wissamom Al Manom obratila javnosti nakon brojnih turbulencija u privatnom životu.

"Bok ljudi, to sam ja, Jen, u slučaju da ste me zaboravili jer sam se povukla iz javnosti otkad sam rodila sina. Zahvaljujem Bogu na njemu - on je zdrava, lijepa, slatka, zabavna i sretna beba", započela je kroz smijeh 50-godišnjakinja svoj video objavljen na Twitteru.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

Pjevačica je također potvrdila da se razvodi od supruga Wissama Al Mane, s kojim je prije tri mjeseca dobila sina Eissu. "Željela bih biti iskrena s vama. Da, rastala sam se od svog supruga. Slučaj je na sudu, a ostatak je u Božjim rukama", nastavlja Janet.

Iako je njezina velika turneja "Unbreakable" bila odgođena, pjevačica je ovu priliku za obraćanje javnosti iskoristila i kako bi najavila njen nastavak.

"Nastavljam svoju turneju kao što sam i obećala i jako, jako sam uzbuđena', govori u videu koju je pogledalo mnoštvo obožavatelja. Otkrila je osim toga da je odlučila promijeniti ime turneje u "The State of the World Tour", baš kao što glasi i njezin najnoviji album. "Tu se ne radi o politici, već o ljudima, svijetu, odnosima i ljubavi", kaže slavna pjevačica.

Turneja koja je zaustavljena zbog dolaska sina na svijet započet će u rujnu, a pjevačica je otkrila da se jedva čeka vratiti na pozornicu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene