Oglasio se liječnik

Novi detalji oko Gandolfinijeve smrti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Smrt Jamesa Gandolfinija uzdrmala je svijet, a slavni glumac proveo je svoj zadnji odmor u voljenoj Italiji gdje je preminuo od srčanog udara u 51. godini života.

'Sinoć je James Gandolfini stigao u polikliniku Umberto Primo Hospital. Stigao je u 22.30 po lokalnom vremenu, te je proglašen mrtvim u 23h. Nismo ga mogli oživjeti i pacijent je umro. Ne znam točan uzrok smrti, no umro je prirodnom smrću', poručio je liječnik Claudio Modini iz poliklinike u Rimu, ne iznijevši odmah na početku detalje oko smrti slavnog glumca.

Pogledaj i ovo Robert Iler, James Galdofini, Edie Falco i Jamie-Lynn Sigler prošlo je 25 godina! Evo što se dogodilo s glavnim glumcima kultnih Sopranosa, neki više nisu s nama, a neki su odustali od glume zbog problema

Na kasnijoj konferenciji za novinare, bliski Gandolfinijev prijatelj ipak je izjavio kako je glumac preminuo od srčanog udara.

Britanski mediji piši kako se nakon šetnje u vrućem Rimu sa sinom Michaelom vratio u svoju hotelsku sobu, no nije se osjećao dobro. Onesvijestio se u kupaonici, a hitna ga je prevezla u bolnicu u kojoj je i preminuo. Pronašao ga je 13-godišnji sin Michael, na podu, bez svijesti. 

>> Hollywood tuguje za Gandolfinijem: 'Bio je nježni div velikog srca!'

'Kada su se vratili u hotel, otišao je u kupatilo i tamo se nešto dogodilo. Njegova sestra je rekla da je bio živ dok su ga ambulantnim kolima prevozili u bolnicu', rekao je njegov asistent Tom Richardson.

Slavni 51-godišnjak je u Italiju stigao kako bi sudjelovao na 59. Taormina filmskom festivalu koji se održava na Siciliji. Trebao je sudjelovati na okruglom stolu s talijanskim redateljem Gabrieleom Muccinom. Prije nego li je umro razgovarao je s Marion Sestijem kako se veseli svojem talijanskom odmoru, a sada se sve promijenilo. Festival u Taorinu na kojem je trebao biti počasni gost, posvetit će večer slavnom glumcu kako bi se prisjetili njegovih najvećih uspjeha.

O  Jamesu Gandolfiniju

Gandolfini je prvu filmsku slavu stekao filmom 'True Romance' iz 1993. godine, a ubrzo nakon toga je postao prava hollywoodska legenda utjelovivši Tonyja Soprana 1999. godine.

Za tu veoma važnu ulogu, koja je obilježila njegovu karijeru i koja se protegnula na 6 sezona mnogima omiljene serije, osvojio je 3 nagrade Emmy, Zlatni globus te nagrade Američkog filmskog instituta i Udruge filmskih glumaca.
Gandolfini je glumio i u ostalim filmovima zvučnih imena - "Uhvatite maloga", "Meksikanac", "Posljednja bitka", "Svi kraljevi ljudi" i sasvim nedavno "Zero Dark Thirty".

Gandolfini ima sina Michaela s prvom ženom Marcy Wudarski od koje se razveo 2002. Godine 2008. vjenčao se s modelom Deborah Lin, koja mu je 2012. rodila kći, Lilianu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene