Suigrači i prijatelji

Jakov Gojun i Ivan Čupić u zajedničkom intervjuu o karijeri i karakteru: ''Ma on ti je mala bombica, dobro se drži!''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Gojun, Ivan Čupić Jakov Gojun, Ivan Čupić +0 Jakov Gojun, Ivan Čupić Galerija

Jakov Gojun i Ivan Čupić bili su gosti emisije ''Zdravlje na kvadrat''.

Dalibor Bosančić, voditelj i urednik emisije ''Zdravlje na kvadrat'', razgovarao je s Jakovom Gojunom i Ivanom Čupićem o njihovu  zdravlju. 

''Kod nas sportaša je to uvijek neka škakljiva tema. Uvijek se nadaš da si zdrav i da si dobro, ali uvijek nešto boli i ima teških momenata. Ali evo, generalno ne žalim se!'', rekao je Ivan Čupić te dodao. 

''Koljeno! Koljeno me muči već deset godina. Ima boljih i lošijih dana. Sad sam u nekoj fazi odmora i rehabilitacije. Par tjedana sam morao pauzirati, ali evo, polako se vraćam i ide na bolje'', kaže. 

Koliko je operacija imao?

''Dosta! Dva puta rame, dva puta koljeno, jagodična! Šest!'', kaže. 

A kako je zdravlje kod Jakova?

''Pa moje nije loše, ne mogu se žaliti, iako je tu blizu 37 godina i kraj karijere, a ne početak. Nije loše! Imao sam i ja nekih problema s leđima, i malo i koljeno, malo i rame. Ali, opet nekako, ja uvijek kažem rukomet je takav sport. I ovi koji imaju 20 godina i njih zapravo boli'', kaže Jakov. 

Kažu zapravo da profesionalni sportaši muku muče sa zdravljem. Iscrpljuju se, daju 100% više snage i energije nego rekreativci. Je li to točno? Tijelo trpi?!

''Pa više od 100 %. Realnost kaže u svakom sportu. Toliko ozljeda, toliko operacija, a nije saobraćajka, ili tako nešto. Sport ti na neki način ubija organizam i tijelo. Ali, što ćeš! Voliš to, u tome si dobar, to ti je život'', kaže Čupić. 

A evo kako je Čupića opisao Jakov. 

''Ja mislim, on je baraba, Dalmatinac. Uvijek je bio takav kada je imao i 16, 17 godina, a i dan danas je. Mi smo Dalmatinci malo drugačiji nego dečki iz Zagreba, Slavonije, ali opet mislim da nije to baš tako kako se priča, jer ne bi trajao'', šali se Jakov. 

''Mali se dobro drži, ma to ti je mala bombica'', dodao je. 

A kako bi Čupić opisao Jakova. 

''Odličan suigrač, odličan kapetan, prijatelj vrhunski. Ali ovo što te možda zanima, ovo što se tiče rukometa, beskompromisan je. Pošten je i za ekipu je spreman napraviti sve'', Čupić je imao samo riječi hvale za Jakova. 

A što su još naši rukometaši otkrili o sebi i jedan o drugome, pogledajte u našem videu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene