požalio se kolegama

Splitskom opernom prvaku pozlilo na premijeri, u pomoć mu priskočili liječnici iz publike, a predstava je prekinuta

Ivica Čikeš Ivica Čikeš Ante Cizmic/Cropix 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Čikeš Ivica Čikeš Ivica Čikeš Ivica Čikeš +0 Ivica Čikeš Galerija

Ivici Čikešu pozlilo je na premijeri opere Mila Gojsalića u HNK-u Split, nakon čega je vozilom hitne pomoći prevezen u bolnicu.

Nacionalnom prvaku splitskog HNK-a Ivici Čikešu pozlilo je prije nastupa na premijeri opere Mila Gojsalića u HNK-u Split, zbog čega je predstava prekinuta i bio je prebačen na Odjel neurologije KBC-a Split, no sada je dobro.

Čikešu je pozlilo nakon što je završio prvi čin opere, koju je pratila publika u punom gledalištu. Prije negoli je trebao izaći na veliku scenu požalio se kolegama izvan scene da ima vrtoglavicu, pa su mu u pomoć pristigli ravnatelj županijskog Zavoda za hitnu medicinu dr. Leo Luetić i predstojnica Klinike za unutarnje bolesti dr. Daniela Marasović Krstulović, koji su bili u publici.

Nakon pregleda u bolnici pušten je na kućnu njegu.

"Naputak doktora je mirovanje, a Ivica se već sad osjeća bolje", izjavila je asistentica redatelja Ozrena Prohića u operi Jakova Gotovca 'Mila Gojsalića Jelena Bosančić za 24 sata.

Intendant HNK-a Split Srećko Šestan za Hinu je izjavio da će se reprizna izvedba za nedjelju najvjerojatnije odgoditi, pogotovo zato što Ivica Čikeš nema zamjenu za svoju ulogu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić - 1 Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić Milica Czerny-Urban, Sanja Stipišić, Zlatan Stipišić Gibonni, Nikša Bratoš Gibonni - 3 +13 Zlatan Stipišić Gibonni Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna Gibonnijeva supruga, upoznali su se kao djeca, a jedno ga je vrijeme i ona uzdržavala

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne Cara Delevingne +19 Cara Delevingne Celebrity Zbog njezinih uznemirujućih fotografija svi su plakali, a sada je isplivala istina što se iza njih krije: "Zahvalna sam na njima"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene