Prekipjelo joj

Vanna se oglasila nakon burnih reakcija na hrvatski žiri za Eurosong: "Svatko je glasao po svojoj savjesti, nije nimalo fer što me osuđujete!"

Vanna Vanna Željko Puhovski/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna Doček Baby Lasagne na trgu - 9 Doček Baby Lasagne na trgu - 6 Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Baby Lasagna sa zaručnicom u avionu - 2 Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 10 Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 9 Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 8 Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 7 +19 Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 6 Galerija

Ivana Vrdoljak Vanna bila je članica hrvatskog žirija za Eurosong, koji je svojim bodovima izazvao burne reakcije dijela eurovizijskih obožavatelja.

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna oglasila se na društvenim mrežama nakon burnih reakcija na bodove hrvatskog žirija za Eurosong, čija je ona bila članica.

"U hrvatskom žiriju za ovogodišnji Eurosong bilo je pet osoba. Svatko od nas glasao je zasebno - po svojoj savjesti. Zbroj naših glasova dao je konačne ocjene. S obzirom na to da propozicije ESC-a ne dozvoljavaju objavljivanje pojedinačnih glasova, zaista nije nimalo fer što me neki od vas osuđuju, a da ne znate kojoj sam zemlji dala koliko bodova", napisala je Vanna u pričama na Instagramu, a njezinu objavu možete pogledati i u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Dino Jelusić Celebrity Dino Jelusić ovako je komentirao Eurosong ishod: "Puno toga bih napisao prvenstveno iz gnjeva...''

Uz Vannu članovi žirija bili su producent Srđan Sekulović Skansi, pjevač Dino Jelusić, producent i tekstopisac Mihovil Šoštarić Lockroom te pjevačica i autorica Gina Victoria Damjanović.

Eurovizijski fanovi našem žiriju posebice su zamjerili činjenicu da su srpskoj predstavnici Teyi Dori dali samo tri boda, o čemu se oglasila i bivša pobjednica Eurosonga pjevačica Marija Šerifović, a više o tome čitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Teya Dora Celebrity Srpska predstavnica vratila se s Eurosonga pomiješanih osjećaja, evo zašto je nezadovoljna: ''Bila je čudna atmosfera...''

Podsjetimo, hrvatski stručni žiri dao je Cipru 1 bod, Švedskoj 2, Srbiji 3, Francuskoj 4, Luksemburgu 5, Italiji 6, Ukrajini 7, Irskoj 8, Sloveniji 10 i 12 bodova otišlo je Portugalu. Švicarska, koja je pobijedila, od našeg je žirija dobila 0 bodova.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević kao Massimo Savić, TLZP Alen Bičević kao Massimo Savić, TLZP Alen Bičević kao Massimo Savić, TLZP Alen Bičević kao Massimo Savić, TLZP - 38 +32 Alen Bičević kao Massimo Savić, TLZP - 37 Celebrity Pobjedničku transformaciju našeg pjevača komentirale su i supruga i kći neprežaljenog Massima: ''Hvala ti za ovo što smo vidjeli i čuli...''

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Baby Lasagne na aerodromu - 1 Doček Baby Lasagne na aerodromu - 2 Doček Baby Lasagne na aerodromu - 3 Doček Baby Lasagne na aerodromu - 4 +33 Doček Baby Lasagne na aerodromu Celebrity Hrvatska je Baby Lasagnu dočekala kao pobjednika, pogledajte fotografije koje će ući u povijest!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene