Uvijek besprijekorna

Ona je kraljica domaćih događanja kojoj bi na izgledu pozavidjele i puno mlađe

Ivana Šundov (Foto: PR) Ivana Šundov (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Šundov (Foto: PR) +0 Ivana Šundov (Foto: PR) Galerija

Ivana Šundov ovog je tjedna blistala na dva zagrebačka eventa.

Bivša voditeljica jedno je od najljepših i najprepoznatljivijih domaćih lica.

Pogledaj i ovo Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Više nego uspješna Bila je među deset najljepših na svijetu: Doznali smo čime se danas bavi Miss Hrvatske 1999. godine

Radi se o Ivani Šundov koja je odjednom nestala s malih ekrana, no još je uvijek rado viđen gost raznih domaćih evenata na kojima uvijek privuče itekako puno pažnje atraktivnim izgledom i besprijekornom elegancijom.

Ivana Šundov (Foto: PR) Ivana Šundov (Foto: PR) Foto: PR

Ovoga tjedna Ivana je tako bila gošća revije poznatog brenda Hippy Garden koja se održala na Gornjem gradu, a sinoć je prisustvovala svečanom otvorenju Staklarne Rogaška također u centru Zagreba.

Za oba eventa voditeljica i majka dvije djevojčice Nike i Zare odlučila se za crne odjevne komade, a čipkasta haljina posebno je lijepo naglasila njezinu vitku figuru po kojoj je poznata.

Iako je prošla četrdesetu, Ivani bi na izgledu pozavidjele i mlađe žene, a u ranijim je intervjuima često isticala kako je za to, među ostalim, zahvalna redovitoj tjelovježbi, ali i pomno biranim namirnicama na tanjuru.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene