Plijenila poglede

Bivša misica blista nakon razvoda: Ivana Delač zablistala u žutoj, uskoj haljini

Ivana Delač (Foto: Zvonimir Ferina) Ivana Delač (Foto: Zvonimir Ferina) Zvonimir Ferina 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Delač (Foto: Zvonimir Ferina) Ivana Delač (Foto: Facebook) Iva i Diana Viljevac (Foto: Zvonimir Ferina) Nina Mia Čikeš (Foto: Zvonimir Ferina) Aleksandar Šekuljica (Foto: Zvonimir Ferina) Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Zvonimir Ferina) Lana Mihić (Foto: Zvonimir Ferina) Ines Preindl (Foto: Zvonimir Ferina) Đurđica Vorkapić (Foto: Zvonimir Ferina) Sestre Boudoir (Foto: Zvonimir Ferina) +3 Miran Kurspahić (Foto: Zvonimir Ferina) Galerija

Bivša Miss Universe Ivana Delač sinoć je mamila uzdahe u žutoj haljini s prorezom.

Sinoć je u centru Zagreba održana druga BRAVACASA zabava na koju su i ove godine pohrlili svi ljubitelji ovog prestižnog talijanskog časopisa.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Nakon prošlogodišnje zabave, ove godine domaćini su se odlučili na poznatu Kuću arhitekture koja je savršeno odgovarala ideji da se organizira nešto drukčije. S obzirom na to da je prošlogodišnja zabava pokazala nevjerojatan uspjeh, ne čudi kako su očekivanja gostiju bila visoka.

U suradnji s Cvit Happens timom, BRAVACASA je gostima omogućila fotografiranje i uživanje u vlastitom zimskom vrtu u zatvorenom prostoru. Nevjerojatan zimski vrt koji se gradio dva dana, prvo studijski, potom u Orisu, oduševio je sve prisutne koji nisu propustili priliku napraviti fotografiju u prekrasnom vrtu i objaviti je na društvenim mrežama.

Zabava na kojoj su se okupili brojni klijenti i prijatelji časopisa, poput Tihane Harapin Zalepugin, Andree Andrassy, Ines Prendil, Ogija Antunca, Marte Cerovečki, Aleksandra Šekuljice, Mirjane Mikulec, Mirana Kurspahića, Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić, Diane i Ive Viljevac, Saše Maksimiljanovića, Ivane Delač, Lane Klingor Mihić, Nine Mije Čikeš, Martine Matušin, Otta Barića, Nenada Korkuta i brojnih drugih, potrajala je do dugo u noć uz vrhunska vina Saints Hills, čuvene kolače Smiljane Matijace s Korčule te odličnim poslasticama Cateringa Majetić..

A posebno je blistala jedna dama u glamuroznoj, žutoj haljini koja je pokazala kako je itekako dobro nakon razvoda od supruga Ivana Đole s kojim je provela 13 godina. Radi se o bivšoj Miss Universe Hrvatske Ivani Delač koja je sredinom rujna potvrdila glasine o razvodu.

"Nakon što je Ivica pritvoren prije gotovo četiri mjeseca, otvorila sam paralelni svemir informacija za koje nisam uopće znala. Iz poštovana prema našem sinu i obiteljima ne bih željela ulaziti u detalje pravosudnih postupaka bivšeg supruga niti o njima ikada javno govoriti. Nemam ništa s tim i teško mi je čitati svoje ime u raznim senzacionalističkim novinskim člancima", izjavila je Ivana u intervjuu za Story.

Žuta haljina dugih rukava i s visokim prorezom dizajnerice Ivane Jurić Ivani je stajala kao salivena pa smo sigurni kako bi i dan danas ponijela titulu najljepše. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +6 Russell Crowe (Foto: AFP) Celebrity Gdje je nestao čovjek? Nekadašnji holivudski ljepotan danas je ćelavi debeljko

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +6 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Celebrity Evo koju svotu slavna pjevačica zaradi u samo 20 minuta pojavljivanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene