tajanstvena Bella

Naša lijepa glumica unijela je nemir u Zaglave, a evo kako joj je bilo pridružiti se ekipi Kumova: "Zato je i bilo zabavno!"

Iva Mihalić - 1 Iva Mihalić - 1 Nova TV 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Mihalić - 1 Iva Mihalić - 2 Iva Mihalić - 3 Iva Mihalić - 4 Iva Mihalić - 5 Iva Mihalić - 6 Iva Mihalić - 7 Iva Mihalić - 8 Iva Mihalić - 9 Iva Mihalić - 10 +8 Iva Mihalić - 11 Galerija

S Ivom Mihalić razgovarali smo o njezinoj ulozi Belle u seriji "Kumovi", a otkrila nam je i koja je njezina tajna uspjeha u glumačkom poslu.

Glumicu Ivu Mihalić gledatelji Nove TV imali su priliku gledati u hit-seriji "Kumovi", kada se kroz nekoliko epizoda pojavila kao Zlatanova djevojka Bella s kojom se nakon kratkog izbivanja, vratio iz Argentine.  No, ljubavna idila između Belle i Zlatana nije dugo potrajala, pa je Bella napustila Zaglave.

"Kumovi" su najgledanija serija u Hrvatskoj, pa je Ivi izrazito drago što je i ona dobila priliku biti dijelom ove priče.

"Svaka nova uloga je novo uzbuđenje, bilo mi je izuzetno zabavno i ugodno biti mali dio velikog projekta", kazala nam je Iva, kojoj je uloga Belle iz jednog razloga bila posebno zabavna.

"Bella i ja smo potpuno različite osobe i karakteri zato je i bilo zabavno raditi na toj ulozi", otkrila je te je objasnila kako se za ulogu, osim učenjem teksta, pripremala i razgovarajući s redateljima te kolegama.

Zanimalo nas je i kako je bilo uskočiti u ovu već dobro uigranu glumačku postavu i kakva je atmosfera vladala na setu.

"Lijepa i ugodna atmosfera, drago mi je da sam upoznala i neke nove kolegice i kolege, u svakom slučaju jedno lijepo i ugodno setovsko iskustvo", ističe Iva koja kaže i da su upravo ovakve nove prilike i izazovi ono u čemu najviše uživa u glumačkom poslu.
Evo i što smatra tajnom uspjeha u glumačkom svijetu: "Odlučiti trajati, biti znatiželjan i hrabar i ne prestrog prema sebi. Ovaj posao je maraton."

Iva nam je otkrila i kako se kod nje rodila ljubav prema glumi, a upitali smo je i što bi bila da nije glumica.

"Znala sam da od malih nogu da želim biti glumica pa sam si odlučila to i ostvariti. Ne znam što bih bila, tko zna kakav bi bio moj život", priznaje.

A iako je iza nje bogata karijera, glumica nam je priznala i da ima još neostvarenih želja na poslovnom, ali i privatnom planu.

"Imam ih dosta. To je dobro. To pokreće i volju i maštu", govori.

Jednu od zadnjih uloga prije "Kumova" Iva je ostvarila u filmu "Sedmo nebo", koji je premijerno prikazan na Pulskom festivalu, a 6. studenog imat će i zagrebačku premijeru. Iva u filmu glumi prevarenu ženu, a evo kako joj je bilo ući u takvu ulogu.

"Volim lik Ksenije i voljela sam ga raditi. Nisam imala Ksenijino iskustvo, tražila karakterne sličnosti i još zanimljivije karakterne različitosti, pokušala sam razumjeti, osjetiti i proniknuti u njezin elegantni stoicizam i njezinu ideju razrješenja situacije. Na kraju krajeva upravo je ona lik koji razriješi preljubničku dilemu svog supruga", rekla nam je glumica.

Za kraj nam je otkrila i kako što radi u slobodno vrijeme.

"Vježbam, provodim vrijeme u prirodi i u druženju s prijateljima", kazala nam je Iva.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion - 1 Celine Dion - 2 Celine Dion - 3 Celine Dion - 4 +24 Celine Dion - 5 Celebrity Celine Dion snimljena u javnosti prvi put nakon gotovo četiri godine i vijesti da boluje od neizlječive bolesti!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski +15 Toše Proeski Celebrity Nikad viđena fotografija neprežaljenog Toše Proeskog rasplakala je njegove obožavatelje: "Zaspale su oči lijepe..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene