Već je favorit!

Italija na Eurosong opet šalje pjevača kojemu je prije tri godine pobjeda izmakla za dlaku, poslušajte pjesmu

Mahmood (Foto: Instagram) Mahmood (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mahmood (Foto: Instagram) Galerija

Ovogodišnji Eurosong održat će se od 10. do 14. svibnja u Torinu, a Talijani su na festivalu Sanremo odabrali pjesmu kojom će se predstaviti.

Italija je zemlja domaćin ovogodišnjeg Eurosonga, a za vikend su odabrali svoju ovogodišnju pjesmu.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 2 narugao mu se Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

Na 72. festivalu talijanske glazbe Sanremo pobjedu je odnio dvojac Mahmood i Blanco s pjesmom "Brividi" koja je odmah postala veliki favorit za pobjedu.

Poslušajte je.

Mahmood je Italiju već predstavljao na Eurosongu 2019. godine s pjesmom "Soldi". Tada je završio na drugom mjestu i pobjeda je za izmakla za dlaku, a odnio ju je Nizozemac Duncan Laurence s pjesmom "Arcade".

Ovogodišnji Eurosong održat će se od 10. do 14. svibnja u Torinu, nakon što je na prošlogodišnjem pobijedila grupa Maneskin iz Italije.

Hrvatska će svojeg predstavnika odabrati na Dori u subotu 19. veljače, a izvođači su već poznati.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +1 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Celebrity Naša najpoznatija plus-size manekenka pozirala je za prestižni Vogue, a britanski tabloid posvetio joj je čak 15 stranica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene