Idilični prizori

Konačno potvrdili šuškanja, Irina Shayk i Kanye West uhvaćeni na romantičnom odmoru u Francuskoj!

Kanye West (Foto: AFP) Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West (Foto: AFP) +0 Kanye West (Foto: Getty Images) Galerija

Irina Shayk i Kanye West snimljeni su zajedno na romantičnom odmoru i to Francuskoj koja je jedna od omiljenih reperovih destinacija.

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice Irina Shayk i reper Kanye West uhvaćeni su na romantičnom odmoru u francuskoj Provansi. Paparazzi su golupčiće snimili u romantičnoj šetnji, a Daily Mail prenosi kako su odsjeli u luksuznom hotelu Villa La Coste.

Pogledaj i ovo showbuzz Ili to tako treba biti? Opravica neobičnog kroja jedva joj je obuzdala obline dok je silazila niz stepenice, ali čini se da njoj to nije smetalo

Na fotografijama koje je objavio Daily Mail vidi se da uživaju u idiličnoj šetnji, a u jednom trenutku su se zaustavili kako bi Kanye posnimio svoju novu djevojku.

Njihove prve zajedničke fotografije pogledajte ovdje.

Glasine o vezi 35-godišnje Irine i 44-godišnjeg Kanyea započele su krajem prošlog mjeseca i to navodima da se viđaju u tajnosti, dok se on razvodi od reality zvijezde Kim Kardashian nakon šest godina braka.

Irina je već neko vrijeme bila sama i to nakon što je prije dvije godine prekinula vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim je ostala u dobrim odnosima zbog kćeri koju dijele. U nekoliko navrata se pisalo o njihovu pomirenju, ali čini se da je Kanye taj koji je osvojio srce lijepe manekenke.

Irina i Bradley počeli su se viđati 2015. godine, a dvije godine kasnije dobili su kćer Leu De Seinu. Prije njega Irina je bila u vezi s jednim od najuspješnijih nogometaša današnjice Cristianom Ronaldom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković (Foto: Instagram) Celebrity Iva Šarić se obračunala s hejtericom s Instagrama, čini se da ju je baš naljutila: "Što ćeš sad, ljepotice?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene