Mrzovoljni izlazak

Ovako trenutačno izgleda najzanimljiviji par na svijetu poslije erotične izvedbe na koju nitko nije ostao imun

Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper i Jennifer Esposito (Foto: Getty Images) +4 Jennifer Esposito (Foto: Getty Images) Galerija

Bradley Cooper i Irina Shayk snimljeni su u zajedničkom izlasku, a čini se kako nisu bili baš najbolje raspoloženi. Pitamo se zašto.

Lady Gaga i Bradley Cooper te kemija koja se u zraku osjećala tijekom njihova nastupa na dodjeli ovogodišnjih Oscara, glavna su tema svjetskih medija, a šuškanja o pravoj prirodi njihova odnosa jednostavno ne prestaju.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper (Foto: Screenshot) Davno prije Oscara Evo kako je započela karijera Bradleyja Coopera: Prije 20 godina pojavio se u hit-seriji koja se i danas reprizira

Tako se šuška kako su njih dvoje zapravo više od prijatelja, kako se na zabavi nakon dodjele Oscara nisu odvajali jedno od drugog dok su ignorirali Bradleyjevu djevojku Irinu Shayk

A usred svih nagađanja, Bradley i Irina snimljeni su tijekom zajedničke vožnje i to poprilično mrzovoljnih izraza lica.

Razlog tome mogao bi biti i komentar Bradlyjeve bivše supruge 45-godišnje glumice Jennifer Esposito, koja je napisala zanimljiv komentar na objavi na Instagram profilu komičara Davida Spadea, koji se našalio na aktualnu temu.

"Ima li šanse da se ovo dvoje nije seksalo", napisao je komičar uz objavljenu fotografiju Gage i Coopera, dok mu je Jennifer jednostavno u komentarima napisala "Ha".

Jennifer je u svojim memoarima "Jennifer's Way" koje je objavila 2015. godine, Bradleyja nazvala vrsnim manipulatorom i iako ga nije direktno imenovala svima je bilo jasno na koga se ta tvrdnja odnosi.

"Bio je zabavan, pametan, izazovan, arogantan i vješt manipulator. Nisam ga smatrala naročito privlačnim ali shvatila sam da uživam u njegovom humoru i glupostima neko vrijeme. Zabavili smo se ali on je također imao i tu zlobnu, hladnu stranu. Njegova bi se osobnost promijenila u jednom trenu", otkrila je u memoarima Jennifer.

Ona i Bradley u braku su bili od 2006. do 2007. godine.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) +5 Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Celebrity O njihovoj vezi godinama se samo nagađalo, pisalo se da su se i vjenčali, a sad su ipak prekinuli?

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) +0 Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) Celebrity Njega nismo dugo vidjeli, a onda ga zasjeni 16 godina mlađa partnerica. Vidljivo je zašto!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) +10 Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Celebrity Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene