"Najteži trenutak za mene"

Napustila je MasterChef samo dan nakon osobe čiji joj je odlazak posebno teško pao, a ne krije ni zašto: "Mislim da se to vidjelo!"

Maja Jalšovec, MasterChef - 25 Maja Jalšovec, MasterChef - 25 Nova TV 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Jalšovec, MasterChef - 1 Maja Jalšovec, MasterChef - 2 Maja Jalšovec, MasterChef - 3 Maja Jalšovec, MasterChef - 4 Maja Jalšovec, MasterChef - 5 Maja Jalšovec, MasterChef - 6 Maja Jalšovec, MasterChef - 7 Maja Jalšovec, MasterChef - 8 Maja Jalšovec, MasterChef - 9 Maja Jalšovec, MasterChef - 10 +17 Maja Jalšovec, MasterChef - 11 Galerija

Maja Jalšovec napustila je show MasterChef pa je za DNEVNIK.hr otkrila zašto je u zadnjem izazovu bila pod većim stresom nego inače, tko joj je favorit za pobjedu, ali i s kim se u showu posebno zbližila.

Kuhinju MasterChefa napustila je i Maja Jalšovec, a s njezinim odlaskom u showu su ostale samo još tri natjecateljice.

Pogledaj i ovo Matea Alduk, MasterChef - 9 spremna je na borbu Ostvarilo joj se ono što je poželjela za finale MasterChefa, a sada kaže: "Naravno da je bila šala!"

Maja je nakon eliminacija za DNEVNIK.hr podijelila svoje dojmove, a evo što kaže da je presudilo njezinu ispadanju iz showa.

"Mislim da je svakako presudio stres koji me kompletno obuzeo taj dan, a tome je uvelike i doprinijelo i Leovo ispadanje prethodni dan", priznaje Maja.

Iz showa odlazi puna lijepih uspomena, a otkrila nam je i što joj je bilo najteže.

"Pa, mislim da na kraju svi pamtimo samo ono dobro, a bilo je stvarno jako, jako puno prekrasnih trenutaka. Već sam u nekoliko navrata rekla da mi je turnir u badmintonu u vili jedan od najdražih trenutaka pa ću i dalje ostati pri tome. Najteži trenutak za mene svakako je bilo Leovo ispadanje iz showa. Mislim da se to vidjelo i mislim da me njegova prisutnost uvijek vukla prema naprijed", govori Maja, a nešto bi sada napravila drugačije.

"Promijenila bih možda svoj stav, više bih se opustila i ne bih bila toliko stroga prema sebi. Stalno sam mislila da nisam dovoljno dobra, a kad si to ponavljaš svaki dan - to postaje stvarnost, što se i pokazalo u nekim izazovima na koje nisam ponosna", iskrena je Maja.

Zanimalo nas je i planira lii se opet prijaviti u MasterChef.

"Neću se prijavljivati opet, mislim da za tim nema potrebe, ali svakome u kome tinja želja za kuhanjem preporučujem da se prijavi", kaže.

Ona je u showu puno toga naučila, a ističe i da je to bio razlog zbog kojeg se prijavila.

"Ne mogu sada točno uprijeti prstom za što smatram da sam najviše unaprijedila, ali generalno vidim po sebi veliki napredak. Najponosnija sam na 'sipu i bob' koja će biti na meniju mentorova restorana Il Ponte", pohvalila se, a evo i na koje je jelo najmanje ponosna: "Najviše se sramim 'ringišpila' i to ne čak toliko zbog okusa, već zbog same prezentacije."

U MasterChefu je stekla i nove prijatelje, a jednu osobu posebno ističe.
"Najviše sam se zbližila sa Leom, međusobno smo si bili i psiholozi, i roditelji, i prijatelji, i ne znam što bih bez njega", kaže Maja.

"I moram spomenuti Luciju Davidović i Luciju Kerečin, koje su mi dosta olakšale taj cijeli proces koji smo prolazili. Mislim da smo si svi išli na živce u jednom trenu, tako da ne bih nikoga posebno izdvajala", dodaje.

Otkrila nam je i koga vidi kao pobjednika, odnosno pobjednicu showa.

"Matea je moj favorit za pobjedu, ali tko god da pobijedi, zaslužio je jer ovo sve je puno više od toga tko kuha bolje. Tko god da je izdržao do kraja, za mene će imati tu titulu apsolutno zasluženo", naglašava Maja.

Članovima žirija je oduševljena, a jedan joj je posebno prirastao srcu.

"Naravno da mi je moj mentor Stipe najdraži član žirija. Mislim da se mi kandidati nekako posebno vežemo za svojeg mentora iako su sva trojica na jednakoj dispoziciji svima i tu nema nikakvih razlika. Ali Stipe je Stipe i imala sam osjećaj da on najviše razumije moj tijek misli u glavi i gdje lutam kad bih odlutala. A s tim rečenim - od njegovih sam komentara i najviše strepjela jer su mi njegovi komentari imali najveću težinu", govori.

Zanimalo nas je i išto se događalo u MasterChefovoj vili kada kamere nisu snimale, no kao i većina prethodno eliminiranih kandidata, nije htjela puno odavati.

"U vili je bilo svakako. O anegdotama i zanimljivostima nemam što reći jer stara narodna kaže - što se dogodi u MasterChef vili, ostaje u MasterChef vili", tajnovito je poručila.

Maja je i prije MasterChefa bila popularna na TikToku, gdje objavljuje kulinarske videe.

"Društvene mreže idu svojim tokom, radim kao i prije, samo što sad više nisam 'ona s Tik Toka', nego 'ona iz MasterChefa", smije se Maja, koja planira ostati i s kuhanjem i s društvenim mrežama.

"Planovi su ući u kuhinju, zasukati rukave i dalje učiti, a u slobodno vrijeme gurati dalje društvene mreže. Uglavnom, samo rad, rad i rad", ističe.
Njezina poruka za sve koji se tek planiraju prijaviti u show glasi:

"Svi koje je strah prijaviti se neka pogledaju mene i bit će im jasno da ako sam ja preživjela uz sve svoje panike i strahove, mogu i oni. Prijavu u ruke i krenite!"

U iščekivanju smo velikog finala MasterChefa, no već sada Nova TV najavljuje novu sezonu i poziva sve zainteresirane da se prijave u najkreativniji televizijski show. Čije su kuhače spremne za novu sezonu MasterChefa? Više informacija pročitaj na novatv.hr

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Apple Martin - 2 Apple Martin - 1 Apple Martin - 4 Gwyneth Paltrow +23 Gwyneth Paltrow Celebrity Slavnu je plavušu teško razlikovati od njezine nasljednice, izgleda identično kao ona u mlađim danima!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 3 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 1 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 2 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 4 +19 Ethan Hawke i supruga Ryan - 6 Celebrity Slavni glumac uhvaćen u rijetkim trenucima s 12 godina mlađom ženom, nekad mu je čuvala djecu i nije nalik drugima u Hollywoodu


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene