Zvijezda Supertalenta

Diego je priželjkivao pobjedu zbog jednog jedinog razloga: ''Prošle su već dvije godine...''

Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) +0 Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Diego Siqueira, koji u Hrvatskoj živi osam godina, svoju obitelj nije vidio dvije godine, pa mu poprilično fale.

Pošto je nastupio u prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta, mnogi su zaključili da je Diego Siqueira imao i više nego dovoljno vremena da se pripremi za finalni nastup.

Pogledaj i ovo Diego Siqueira (Foto: Instagram) Pojačanje! Mladi Brazilac za kojim lude Hrvatice nastupat će na Eurosongu s hrvatskim predstavnikom

''Imao sam, ali poslije zadnjeg nastupa dobio sam toliko lijepih poruka da mi je na kraju bilo teško odlučiti što želim, a što ne želim. Baš sam htio pokazati nešto novo, nešto dobro, nešto nezaboravno, tako da mi to ipak nije bilo dosta vremena'', rekao nam je ovaj simpatični Brazilac.

Pratio je nastupe svojih kolega, ali nije ih gledao kao konkurenciju, već se više divio njihovu talentu i radu.

''Svi su dobri, zasluženo su u finalu, svi su jako, jako dobri'', pohvalio je Diego svoje kolege.

Tijekom večeri Diega je dočekalo malo iznenađenje u obliku videoporuke njegove obiteljikoja mu je dala podršku iz Brazila. Dok je slušao što su mu imali poručiti, nije mogao sakriti suze.

''Kad sam ih vidio... Nisam se čuo s njima prije nastupa pa nismo mogli pričati, ali nisu mi ništa rekli. Poslije njihove poruke trebalo mi je skoro pola sata da dođem k sebi'', iskreno nam je rekao Diego, koji kaže da mu je Supertalent jako promijenio život.

''Nije samo stvar u tome da ljudi znaju tko sam ja jer su me vidjeli na televiziji, nego se nešto promijenilo i u meni'', priznao je.

U slučaju da je pobijedio, novčani dobitak iskoristio bi da vidi svoju majku i obitelj jer mu fale.

''Prošle su već dvije godine otkad ih nisam vidio'', ispričao nam je ovaj Brazilac koji već osam godina živi u Hrvatskoj.

U intervju koji smo ranije radili s njim rekao nam je da je razlog njegova dolaska u Hrvatsku bilo to što je htio iskusiti nešto novo i dokazati samom sebi da može postići više u životu.

Odrastao je u siromaštvu, a njegova obitelj preživljavala je s onim što su imali', ispričao nam je.

Više o njegovoj životnoj priči možete pročitati OVDJE.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Denis Barta pobijedio u Supertalentu (Foto Dnevnik.hr) - 4 Denis i Nebojša Barta (Foto Dnevnik.hr) Denis Barta pobijedio u Supertalentu (Foto Dnevnik.hr) - 3 Denis Barta pobijedio u Supertalentu (Foto Dnevnik.hr) - 2 +0 Denis Barta pobijedio u Supertalentu (Foto Dnevnik.hr) - 1 inMagazin Pogledajte kako su Denis i njegov otac bili uzbuđeni nakon pobjede na Supertalentu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Aljoša Vučković (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Aljoša Vučković (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Aljoša Vučković (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Celebrity Ne daj se, Aljoša: Legendarni glumac teško je bolestan i potpuno se povukao iz javnog života

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene