Njoj je super...

Naša influencerica hvali se fotkama s jahte kontroverznog kolege: "Trebaju im cure koje bi lijepo izgledale, baš živimo život!"

Ines Nikić - 3 Ines Nikić - 3 Ines Nikić/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ines Nikić - 1 Ines Nikić - 5 Ines Nikić - 7 Ines Nikić - 9 Ines Nikić - 6 Ines Nikić - 4 Ines Nikić - 2 Ines Nikić - 8 Ines Nikić - 11 Ines Nikić - 10 +9 Ines Nikić - 8 Galerija

Ines Nikić se na društvenim mrežama pohvalila kako plovi jahtom Andrewa Tatea i pojasnila kako se tamo našla.

Naša influencerica Ines Nikić uživa na jahti bivšeg kikboksera i također influencera Andrewa Tatea koji trenutačno plovi svojom luksuznom jahtom u Hrvatskoj, a kojem su nedavno ugašeni profili na društvenim mrežama i to zbog mizoginog sadržaja.

"Nera Nikolić i ja smo isključivo pozvane zbog pratitelja kako bi radile promotivne videe. Braća Tate rade videe i trebaju im cure koje bi lijepo izgledale. Mi ovdje imamo svoju sobu, svoju privatnost, nitko nas ne maltretira... Baš živimo život. Mi smo mislile da će nas gnjaviti, a na kraju oni ne izlaze iz sobe. Doslovno ih treba moliti da izađu iz sobe na 10 minuta zbog slika i videa", oglasila se Ines na Instagramu.

Uz to je u pričama objavila niz fotografija s luksuzne jahte i pokazala njezin interijer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🍀🐉🦖 (@ines_nikic)

Kontroverzni influencer koji se u prošlosti bavio kickboksom postao je tema mnogih priča i dio trendinga na društvenim mrežama zbog svojih kontroverznih izjava o ženama i ponašanju prema njima. Njegove rečenice potiču mržnju prema ženskom spolu, a problem se javio jer ga je počela pratiti velika količina mladih i u njemu viđati idola koji stvara krivu percpeciju o ženama u društvu.

Tate je zbog toga blokiran sa svih društvenih mreža, a glasnogovornik tvrtke Meta objasnio je razlog njihova postupka.

"Mizoginija je ideologija puna mržnje koja se ne tolerira na TikToku. Naša istraga o ovom sadržaju je u tijeku, dok nastavljamo uklanjati profile i videozapise koji krše pravila te provodimo mjere za jačanje te provedbe, uključujući naše modele detekcije protiv ove vrste sadržaja'', kazao je glasnogovornik.

S njim se pak Tate nije složio pa je poručio: ''Kontradiktorno je da se u današnjem društvu muškarce ohrabruje da budu iskreni i otvoreni oko toga što osjećaju, a kad kažu istinu, dobivaju negativne reakcije."

"Uklanjanje glasa Andrewa Tatea ne vodi prema boljem društvu koje je oslobođeno od mržnje", rekao je njegov glasnogovornik.

Tate je prije no što je blokiran imao skoro 5 milijuna pratitelja na Instagramu, a na društvenim mrežama, naročito TikToku, naslovnica je ispunjena njegovim intervjuima i gostovanjima u kojima iznosi svoje gnjusne stavove o ženama.

Samo neke od izjava Andrewa o ženama bile su kako su žene same krive za seksualno zlostavljanje, da su izričito lijene te da muškarac treba imati autoritet nad njima po svakom pitanju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene