Kao da je izvanzemaljac

Kad god se zgodni glumac pojavi u javnosti, svu pažnju ukrade njegova 13 godina starija supruga

Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +0 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Galerija

Australski glumci Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness vjenčali su se davne 1996. godine.

Par je u braku već 22 godine.

Pogledaj i ovo Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Golupčići! Ovaj mladi par ludo se voli od 2011. godine, a jedini skandal koji se vezao za njih bio je jako neobičan

A holivudski glumac Hugh Jackman sinoć je u New Yorku na dodjeli Golden Heart nagrada dokazao koliko je i dan danas zaljubljen u svoju suprugu Deborru-Lee Furness.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Par je na crvenom tepihu izgledao jednako zaljubljeno kao prvog dana, no unatoč tome što su jedan od najstabilnijih holivudskih parova, javnost ih često naziva "kontroverznim", jer je ona od njega starija 13 godina što nije tako uobičajena praksa u Hollywoodu.

Podsjetimo, par je u braku od davne 1996. godime i imaju dvoje djece, a ova ljubavna priča započela je u njihovoj rodnoj Australiji na setu televizijske serije "Correlli" u kojoj je Deborra-Lee imala glavnu ulogu.

Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Hugh je nakon toga ostvario svjetsku karijeru pa su preselili u Hollywood, dok je njegova supruga ostala poznata uglavnom samo australskoj publici.

Glumca su često u medijima optuživali da je njegov brak samo paravan i da je on zapravo gay te da je to jedni razlog zašto je ovaj holivudski zavodnik oženio toliko stariju damu. No Hugh je već puno puta u medijima istaknuo da je Deborra-Lee najbolja stvar koja mu se dogodila u životu te da mu je drago što su se upoznali prije nego što je ijedno od njih bilo slavno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Glumac je za svoju dragu osmislio i preslatki hešteg na društvenim mrežama, #mydebs ili "moja debs", a nedavno je otkrio i koja je tajna njihovog uspješnog braka. "Kad smo se Deb i ja vjenčali sklopili smo dogovor da ćemo se dobro pogledati na svakoj prekretnici naših života i zapitati se je li to dobro ili loše za našu obitelj." 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene