Svjetska slava

Našu ljepoticu hvale strani mediji - evo što Hollywood kaže o Zrinki!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Našu glumicu Zrinku Cvitešić ugledni je hollywoodski tjednik nazvao 'zvijezdom koju morate upoznati'.

Već se zna da je glumica Zrinka Cvitešić (34) poznata među filmskom i kazališnom publikom i izvan granica Lijepe naše, no sada su se o njoj raspisali i strani mediji opisujući je kao 'međunarodnu zvijezdu koju morate upoznati'.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić svi su brujali o njima Ljubavna priča ovog domaćeg para bila je jedna od najpraćenijih, no poslije pet zajedničkih godina ipak su krenuli svatko svojim putem

Hrvatica koja svijet osvaja s takvom lakoćom

Naime, američki je tjednik Variety u svom novom broju predstavio talentiranu hrvatsku glumicu opisujući cijelu njezinu karijeru. Doktaknuo se tako uloge mlade udovice u filmu 'Što je muškarac bez brkova' koja je tada 26-godišnju Zrinku probila na scenu, sve do sadašnje uloge Djevojke u mjuziklu 'Once' koji se igra na londonskom West Endu.

Spomenuo je i nagradu 'Shooting Stars' koju je Cvitešić osvojila 2010. na Berlin Film Festivalu za ulogu bosanske muslimanke u filmu Jasmile Žbanić, 'Na putu'. Našu lijepu Zrinku opisali su kao veselu i duhovitu osobu s elegancijom Audrey Hepburn koja voli nasmijavati ljude.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene