natečena i neprepoznatljiva

Nekadašnju seks-bombu uništile su ovisnosti i operacije, njezine nove fotografije teško je gledati!

Heather Locklear Heather Locklear Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear Heather Locklear Heather Locklear Heather Locklear Heather Locklear Heather Locklear - 1 Heather Locklear - 2 Heather Locklear - 3 Heather Locklear - 1 Heather Locklear - 2 +18 Heather Locklear - 3 Galerija

Heather Locklear snimljena je u rijetkom javnom izlasku, a na fotografijama je neprepoznatljiva.

Glumica Heather Locklear nekad je slovila kao seks-simbol, a zadnjih godina najviše pažnje privlači svojom otužnom pojavom, zbog čega se i skriva od javnosti.

A nakon što se doznalo da je potražila psihijatrijsku pomoć zbog problema s alkoholom, paparazzi su je ulovili u rijekom izlasku.

61-godišnja Heather je snimljena na ulici u Kaliforniji, a svoje podbuhlo i natečeno lice uzaludno je pokušala sakriti rukom.

Njezine nove fotografije brzo su obišle svijet i izazvale zabrinjavajuće reakcije, a možete ih pogledati u galeriji.

Glumcu su nedavno paparazzi snimili kako se bori s ravnotežom na ulici u Malibuu i priča sama sa sobom.

Nekad najljepša plavuša u Hollywoodu potpuno se uništila burnim načinom života, ovisnostima i plastičnim operacijama, čemu svjedoči njezin današnji izgled, a od javnosti se neko vrijeme trudila kriti.

Heather je punila medijske stupce i svojim vezama sa slavnim glazbenicima. Od 1986. do 1993. godine bila je u braku s bubnjarom grupe Mötley Crüe Tommyjem Leejem. Njihova je veza intrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala. Zaljubila se u gitarista grupe Bon Jovi Richieja Samboru i par se vjenčao u Parizu 1994. godine te su dobili kćer Avu. Razveli su se 2006. godine, a zbog kćeri su ostali u dobrim odnosima. Danas je u vezi sa zaručnikom sa zaručnikom Chrisom, kojeg poznaje još od srednje škole.

Podsjetimo, Heather se proslavila ulogama u popularnim američkim sapunicama "Dinastija" i "Melrose Place", koje su pratili gledatelji diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj, a glumila je i u brojnim filmovima. Žene su nekad htjele izgledati poput nje, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najljepših žena, no danas je tek sjena ljepotice kakva je bila i svi se boje za njezino zdravlje.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Phoebe Gates - 3 Phoebe Gates - 2 Phoebe Gates - 1 Phoebe Gates - 3 +20 Phoebe Gates - 2 Zanimljivosti Roditelji su joj najbogatiji na svijetu, ali ona je sama morala raditi kućanske poslove i jedna stvar joj je bila dugo zabranjena, a evo kako danas živi!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Itzel - 1 Sandra Itzel - 3 Sandra Itzel - 12 Sandra Itzel - 2 +24 Sandra Itzel - 9 Celebrity Zgodna plavuša servirala je bujnu pozadinu cijeloj plaži, a paparazzi su je ulovili u savršenim trenucima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene