Javila se i fanovima

Kraljica sevdaha pjevala na zabavi sa zaraženim pjevačem, odmah nazvala nadležne službe

Hanka Paldum i Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Hanka Paldum i Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Hanka Paldum i Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Hanka Paldum (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija

Hanka Paldum javila se liječnicima čim je saznala da je bila u kontaktu sa zaraženim kolegom.

Pjevačica Hanka Paldum (63) pjevala je 11. ožujka na zabavi tvrtke kao i njezin kolega koji je zaražen koronavirusom, piše Avaz.ba.  

Pogledaj i ovo Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Imao blaže simptome Princ Charles oporavio se od koronavirusa, no njegova supruga Camilla ostaje u samoizolaciji

Kraljica sevdaha čuvši za to nazvala je nadležne službe, iako se osjeća dobro. Oni su joj savjetovali da im se javi čim osjeti neke promjene, a zbog mjera opreza nalazi se u samoizolaciji. 

Hanka se oglasila na Instagramu i rekla fanovima da se osjeća dobro te poručila svima da paze na svoje zdravlje i ostanu kod kuće dok ne prođe ovo teško razdoblje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hanka Paldum official (@hankapaldum_official) on

"Možemo izdržati ovo, pa izdržali smo i gore stvari u ratu, kada nas je sa svakog ugla vrebala granata, geler ili snajper. I tada smo nekako uspjeli da se sačuvamo, a da to ne učinimo sada kada imamo i struju, vodu, a i da sada nemamo hrane, pa možemo živjeti uz nešto osnovno. Ne treba paničariti, time ljudi sebi stvaraju psihozu i nervozu", ispričala je Paldum za Avaz.ba. Hanki namirnice donosi njezin zet Elvis. 

Kraljica sevdaha preporučila je pratiteljima na Instagramu da se posvete sebi i obitelji te slušaju savjete liječnika u ovim teškim trenucima. "Budite mi zdravi, voli vas vaša Hanka", poručila je pjevačica. 

Njezina poruka oduševila je obožavatelje, koji su joj napisali da se čuva i poželjeli puno zdravlja. "Svaka ti je riječ na mjestu", "Svaka čast", "Kraljice, volimo te", komentirali su. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty Images) Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Nogometaš poznat po skandalima pohvalio se kako provodi vrijeme s obitelji, evo što je na rasporedu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene