izrez do pupka

Nimalo nije čudno što je za ovom ljepoticom glavu u jednom trenutku izgubio i Brad Pitt!

Hande Ercel - 3 Hande Ercel - 3 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Hande Ercel - 22 Hande Ercel - 19 Hande Ercel - 15 Hande Ercel - 14 Hande Ercel - 12 Hande Ercel - 10 Hande Ercel - 9 Hande Ercel - 4 Hande Ercel - 3 Hande Ercel - 1 +21 Hande Ercel - 21 Galerija

Hande Erçel slovi za jednu od najljepših glumica na ovim prostorima, a svojom je pojavom sada uljepšla i crveni tepih u Cannesu.

Na crvenom tepihu u Cannesu očarala je i turska glumica i model Hande Erçel koja inače u svojoj zemlji često zablista na naslovnim stranama, a njezine uloge u sapunicama su među najgledanijima i u Hrvatskoj.

Zvijezda turske serije "Miriše na ljubav" u Cannesu se pojavila na premijeri filma "Megalopolis", a njezina haljina savršeno je istaknula njezinu figuru.

Pozirala je u Balmain kreaciji koja je iza imala blagi šlep, a duboki izrez sezao je pupka. Kosu je zalizala u elegantnu punđu, a lice su joj krasile srebrne naušnice.

Ocijenite njezin izgled.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, 30-godišnja Hande uspješnu karijeru ostvarila je i u inozematvu. Svoju je karijeru počela graditi kao model, da bi se potom okušala i proslavila glumom.

Odrasla je s djedom i bakom te sestrom koja je također glumica. Prvu veću ulogu dobila je u seriji "Luda učionica na fakultetu", a nakon toga je glumila u seriji "Drvo života". Potom je usijedila i serija "Kćeri sunca" koja je Hande lansirala u zvjezdanu orbitu, a ubrzo se proslavila i u drugim zemljama.

Ova crnokosa ljepotica tvrdi da bi se voljela okušati i u Hollywoodu, a ništa protiv ne bi imala ni da snimi film s velikim holivudskim glumicama poput Natalie Portman i Penelope Cruz.

Zanimljivo je to što joj za oko zapala i holivudskom glumcu Bradu Pittu. 

Pogledaji ovo Hande Erçel (Foto: Instagram) Zanimljivosti Na TV-u ju muče ljubavni jadi, a u privatnom životu je zavela kolegici muža, pa ga onda ostavila?

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kimberley Garner - 8 Kimberley Garner - 7 Kimberley Garner - 6 Kimberley Garner - 5 +24 Kimberley Garner - 4 Celebrity Kraću haljinu vjerojatno nije mogla ni pronaći, a manjak materijala bio je vidljiv i kad je fotografima okrenula leđa

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lewis Hamilton - 11 Lewis Hamilton - 10 Lewis Hamilton - 8 Lewis Hamilton - 6 +25 Lewis Hamilton - 4 Celebrity Svjetski prvak raspametio žene isklesanim torzom, a lagana vesta otkrila je i crteže kojim ga je ukrasio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene