Sve za ljepotu

Naša influencerica pokazala tretman podizanja stražnjice koji izgleda vrlo bolno: ''Samo da guza bude top''

Hana Hadžiavdagić Tabaković - 24 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 24 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 14 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 4 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 3 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 5 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 6 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 7 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 8 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 9 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 10 +22 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 11 Galerija

Hana Hadžiavdagić Tabaković podijelila je videozapis s tretmana na kojem je bila, a riječ je o brazilskom podizanju stražnjice.

Hana Hadžiavdagić Tabaković podijelila je zbunjujući videozapis na prvi pogled s tretmana na koji ide.

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković nezadovoljna je Hana Hadžiavdagić okomila se na Tonyja Cetinskog, evo što joj je točno zasmetalo: "Pored živućih legendi ti zoveš nekoga sa strane''

Influencerica je objavila Instagram priču na kojoj se vidi njezina stražnjica uvučena u vakuum pumpe. Ovo je tretman podizanja stražnjice, takozvano ''brazilsko podizanje stražnjice'', a tretman izgleda vrlo bolno iako Hana nije napisala kako se osjeća tijekom njega.

''Samo da je guza top'', napisala je Hana te pokazala svojim pratiteljima kako to izgleda.

Hadžiavdagić Tabaković smatra se jednom od najpraćenijih influencerica, a to dokazuje i brojka pratitelja koja je dosegla čak 660 tisuća.

Rado objavljuje svoje svakodnevne životne rituale, ali i intrigantne fotke na kojima pozira u badićima.

U sretnom je braku sa Tarikom Tabakovićem, a skupa posjećuju države diljem svijeta od kuda dijele običaje i pokazuju svojim fanovima kako provode dane.

Svojim pratiteljima, ali i ostalim korisnicima društvene mreže Instagram poznata je po heštegu OpetNajljepša koji koristi u svakoj svojoj objavi, a od njega je napravila i pravi brend.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u pripijenoj haljini istaknula liniju za poželjeti, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je najljepša!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Matić Saša Matić Saša Matić Saša Matić i Jelena Rozga - 4 +0 Saša Matić i Jelena Rozga - 3 Clubzone Saša Matić podijelio sjećanja na legendarnog Olivera Dragojevića, a za to je imao poseban razlog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene