Zvijezda je rođena!

Tek joj je 18, a već je osvojila domaću, ali i svjetsku publiku i svojom pojavom može zasjeniti i slavnije kolegice

Gracija Filipović Gracija Filipović DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Gracija Filipović Gracija Filipović Ekipa filma Murina Ekipa filma Murina Ekipa filma Murina +0 Scena iz filma Murina Galerija

Gracija Filipović zablistala je na Pulskom filmskom festivalu gdje se pojavila na premijeri filma "Murina" u kojem glumi, a koji je nagrađen i na prestižnom Filmskom festivalu u Cannesu.

Film Antonete Alamat Kusijanović "Murina" dobitnik je prestižne nagrade Camera d’Or Filmskog festivala u Cannesu što je jedan od najvećih uspjeha hrvatskog filma u inozemstvu, a film je na otvorenju ovogodišnjeg Pulskog filmskog festivala doživio i hrvatsku premijeru.

Pogledaj i ovo Ekipa filma Murina Ispisao povijest! Hrvatski film “Murina” osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu!

A glavna zvijezda Pulskog festivala bila je i glumica iz istoimenog filma 18-godišnja Gracija Filipović koja je svojom pojavom osvojila sve uzvanike. Zablistala je u crnoj-bijeloj kombinaciji bijelog dekoltiranog topa i uske suknje s prorezom, baš kao da je stigla ravno s crvenog tepiha u Cannesu gdje je nedavno stala uz bok svjetskim zvijezdama.

"Imala sam priličnu tremu jer nisam gledala film prije. Sve je prošlo u najboljem redu. Prvi put sam u Francuskoj, prvi put sam u Cannesu. Nevjerojatno iskustvo. Sretna sam i ponosna sam što imamo prilike prikazati film međunarodnoj publici", ispričala je Gracija Filipović za IN Magazin.

Mlada Gracija je inače vrsna plesačica stepa i plivačica, a s redateljicom filma "Murina" Antoanetom Alamat Kusijanović već je imala prilike surađivati na snimanju kratkog filma, a vjerujemo kako ćemo za nju još itekako čuti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Profimedia) Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Getty Images) Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Getty Images) +0 Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ponosno je prošetala u društvu sina s kojim se rijetko pojavljuje, a uzeli su joj ga kada je imao 8 godina i to zbog bizarnog razloga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene