Padaju lajkovi

Možete li vjerovati da je ovo on? Slavni Hrvat otkrio o čemu je sanjao u djetinjstvu

Goran Višnjić (Foto: Instagram) Goran Višnjić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić (Foto: Instagram) Goran Višnjić (Foto: Instagram) Goran Višnjić (Foto: Instagram) Goran i Ivana Višnjić (Zeljko Lukunic/PIXSELL) Goran Višnjić (Foto: Profimedia) Goran Višnjić (Foto: Getty Images) Goran Višnjić (Foto: Getty Images) Goran Višnjić (Foto: Getty Images) +0 Goran Višnjić (Foto: Instagram) Galerija

Goran Višnjić oduševio je svojom objavom fotografije iz djetinjstva.

Glumac Goran Višnjić slovi za jednog od najuspješnijih domaćih glumaca. Omiljen je i u Hrvatskoj i u svijetu, a dodatno je pobrao simpatije svojom objavom na Instagramu, gdje je pokazao kako je izgledao kao dječarac, ali i otkrio o čemu je sanjao u to vrijeme te što mu je majka odgovorila na njegove upite.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić "Dame i gospodo..." Goran Višnjić pokazao kako je izgledao dok je bio mladić, komentar Nine Badrić na ovaj prizor je pravi hit!

"Kad sam bio malen, nismo baš mnogo putovali. Ne zbog toga što nismo željeli, već je to bilo jako skupo, a i kada bismo putovali, to bi bilo negdje gdje je moguće stići jednodnevnom vožnjom i gdje žive naši rođaci pa nismo trebali plaćati hotel. Znao sam reći mami: 'Mama, kada ću letjeti nekamo? Bilo gdje? Nikada neću letjeti, to je baš nepošteno.' Mama bi me samo mirno pogledala i rekla mi: 'O, letjet ćeš, sigurna sam da jednoga dana hoćeš, samo moraš naučiti biti strpljiv'. Strpljiv? Nikad to nisam postigao, ali letenje….Kad bih samo mogao vratiti vrijeme i razgovarati s tim klincem. Uživajte u vikendu, uživajte u životu, budite zahvalni i letite", napisao je Goran Višnjić i prikupio gotovo sedam tisuća lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (FOTO: Instagram) Dejan Lovren (Foto: AFP) Dejan Lovren (Foto: Instagram) +3 Dejan Lovren (FOTO: Instagram) Celebrity Emotivna poruka Dejana Lovrena: ''Znam da ti nije bilo lako, prošla si kroz pakao''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene