čekaju bebu!

Prelijepa glumica izvukla ga je iz pakla ovisnosti, prije nje je dotakao dno, a sada njihovoj sreći nema kraja

Olivia Munn (Foto: AFP) Olivia Munn (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Olivia Munn (Foto: AFP) Galerija

Komičar John Mulaney borio se s ovisnostima o alkoholu i drogama sve dok se nije zaljubio u glumicu Oliviju Munn koja ga je izvukla s dna i s kojom sada čeka bebu.

Glumica Olivia Munn (41) i komičar John Mulaney (39) postat će roditelji.

Sretnu vijest otkrio je Mulaney tijekom gostovanja u emisiju "Late Night with Seth Meyers" u kojoj je progovorio i o svojoj dugoj borbi s ovisnosti o alkoholu i drogama.

Ispričao je kako se u rujnu prošle godine prijavio u kliniku za odvikavanje zbog problema s alkoholom i kokainom, a kada je izašao u listopadu, iselio se iz stana u kojem je živio s bivšom suprugom Annom Marie Tendler i podnio papire za razvod nakon sedam godina braka.

"Nakon toga sam se nastavio drogirati. Prijatelji su mi priredili intervenciju pa sam se opet vratio u kliniku za odvikavanje, ovaj put na dva mjeseca. Onda sam na proljeće otišao u Los Angeles i upoznao prekrasnu ženu koja se zove Olivia", ispričao je, a otkrio je i kako mu je upravo ona pomogla da pobjedi ovisnosti.

"Ona je jako draga i držala me za ruku kroz cijeli taj pakao", kazao je komičar.

Ranije je priznao i da je pandemija loše utjecala na njegovo psihičko zdravlje zbog čega se ponovno vratio svojim porocima, no kaže da je sada novi čovjek i da je sretan što se našao na putu oporavka.

"Olivia i beba su mi pomogli da se spasim od samoga sebe", naglasio je.

Za njihovu vezu doznalo se ovog ljeta nakon što su ih paparazzi zajedno ulovili na ručku tijekom kojeg nisu skidali osmjehe s lica i neprestano si izmjenjivali nježne dodire.

Oliviju je u prošlosti ljubila igrača američkog nogometa Aarona Rodgersa i švedskog glumca Joela Kinnamana, a u medijima su je povezivali i s kolegama Chrisom Prattom, Justinom Therouxom i Chrisom Pineom, no ona je te veze porekla.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene