Iskreno progovorio

'Testom očinstva sam saznao da to nije moj sin, to je tako tragično!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac otvoreno je progovorio kako se osjećao kad je saznao da dijete koje je rodila bivša djevojka nije njegovo.

Glumac Idris Elba napokon je progovorio o gorkom životnom iskustvu nakon što je saznao da dijete koje je rodila njegova sad već bivša djevoja nije njegovo!

Pogledaj i ovo Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Kleknuo na Havajima Nakon tri razvoda vremešni glumac ljubio je samo mlađe, a sad je i zaprosio 39 godinu mlađu studenticu

Naime, Idris i djevojka u vezi su bili nekoliko godina, a ona ga je uvjeravala kako je dijete njegovo. Nažalost, kako sam glumac kaže, test očinstva je pokazao drugačije.

>> Britanski glumac Patrick Stewart oženio se 38 godina mlađom djevojkom

'Nije bilo odmah očigledno, dobro, bilo je jer dijete nije nimalo sličilo meni. Ali nije odmah bilo očigledno da nešto ne štima. Proslava rođenja prvog sina za muškarce je nešto veliko. Kad ti netko to da pa ti oduzme to je kao da si dobio šakom u lice', rekao je glumac iskreno u intervjuu za GQ.

Idris kaže kako mu nije neugodno priznati da je nasamaren, ali sad je nastavio sa svojim životom te se neće dati prevariti i drugi puta.

'Znate, vjerojatno ću se jednom smijati ovome, ali to je tako tragično i dogodilo mi se', priznaje glumac.

Osim toga, Idris je otkrio i kako je u mladosti bio problematičan.'Radio sam kao DJ, ali sam isto tako prodavao i travu, radio sam svoj posao. Morao sam. Znam da to zvuči otrcano, ali to je istina. Sad sam drugačiji', priznao je.

Podsjetimo, Idris Elba proslavio se glumom u TV serijama, ali i brojnim filmovima. Glumio je u filmovima 'Pacific Rim', ' Thor: The Dark World', 'Mandela: Long Walk to Freedom', 'RocknRolla', te brojnim drugim.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene