zahvalan je svima

Domaći glumac otkrio da se bori sa strašnom bolesti, kolege mu odmah priskočile u pomoć i skupljaju novac za liječenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nenad Cvetko nedavno je otkrio kako boluje od karcinoma, a njegove kolege organizirale su humanitarnu večer kako bi mu pomogle.

Domaći glumac Nenad Cvetko teško je bolestan, a potresne vijesti o karcinomu glave i vrata saznao je ove jeseni. 24sata piše kako su iza Nenada dvije kemoterapije, a njegove kolege iz Hrvatskog društva dramskih umjetnika, kazališta Gavelle i Trešnje prikupljaju novac za njegovo liječenje.

Pogledaj i ovo Nenad Cvetko bolest je sam otkrio Poznati domaći glumac preminuo nakon borbe s teškom bolesti, imao je samo 53 godine

Cvetko je ispričao kako je ljetos slučajno napipao kvržicu na vratu, a u jednom je trenutku na Brijunima ostao bez glasa. Na kontrolu je otišao odmah, a u rujnu je saznao strašnu dijagnozu.

Vjeruje da je bolest otkrio na vrijeme, a ističe kako je pedeset posto na njemu, a pedeset posto na liječnicima te svoj dio radi najbolje što može.

Njegove kolege su u četvrtak organizirale humanitarnu večer u zagrebačkom Kazalištu Trešnja te su prikupljali pomoć za njegovo liječenje. Program su nazvali "Knjiga za Cvetka" na kojoj je održana promocija knjige "Put u nepovrat" Damira Cvitanovića, a sve knjige su bile besplatne se su se skupljali dobrovoljni prilozi.

Čitavu akciju inicirala je glumica Višnja Babić, kojoj je Cvetko neizmjerno zahvalan. "Cvetko je pravi borac i mi ga obožavamo", rekla je Višnja za 24sata.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +2 Ana Rucner Nekad i sad Procurile fotke Ane Rucner stare 16 godina, izgledala je potpuno drugačije prije nego što se udala za Vladu Kalembera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene