mislio je da ga vara

U braku su već 24 godine, ali kaže da joj nije oduvijek vjerovao: ''Bio sam siguran da ću je zateći s drugim''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mark Consuelos i Kelly Ripa vjenčali su se prije 24 godine i imaju troje djece, no glumac je ispričao da nije oduvijek vjerovao svojoj ženi.

Proslavili su 24. godišnjicu braka 1. svibnja, no u novoj knjizi glumac Mark Consuelos otkrio je kako nije uvijek vjerovao svojoj ženi Kelly Ripa.

Pogledaj i ovo showbuzz Voditeljica priznala Svakih nekoliko mjeseci na botoksu: 'Izgledam vrlo prirodno'

Glumac kojeg pratimo u seriji "Riverdale" otkrio je autorima Marlu Thomasu i Philu Donahueu kako je jednom na početku braka sa svojom suprugom žurno otišao iz Bostona u New York jer je bio uvjeren da će ondje uhvatiti Kelly u zagrljaju drugog muškarca, piše Daily Mail.

"Nakon vjenčanja radio sam u Bostonu i nisam se previše često čuo s njom, tada nije bilo mobitela. Imao sam jako loš osjećaj te sam se ukrcao na avion. Iz aviona sam je nazvao da ju pitam što radi te večeri", priča glumac. Supruga mu je odgovorila da sređuje kuću.

"Nazvao me portir da mi kaže kako sam dobila cvijeće, a samo sam promislila da je lijepo što se sjetio", ispričala je Kelly te objasnila cijelu situaciju.

"Uletio je u stan kao da nešto traži, a ja sam i dalje čekala da dođe cvijeće", nasmijala se glumica.

Par je očito nadišao sve svađe, a u braku su dobili troje djece.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +1 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Celebrity Ostvaruje li se Angelinina noćna mora? Jedno od njezine i Bradove djece je ludo za Aniston

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene