kreće uskoro

Giuliano se pohvalio da je glazbu zamijenio novim poslom, a sudeći po komentarima svi su to jedva dočekali

Giuliano (Foto: PR) Giuliano (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Giuliano (Foto: PR) Giuliano (Foto: PR) Giuliano (Foto: PR) +0 Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Giuliano Đanić je na Radio Dalmaciji dobio svoju emisiju, a njegovi mnogi obožavatelji oduševljeni su njegovim novim potezom.

Pjevač Giuliano Đanić na društvenim mrežama se pohvalio da je našao novi posao. "Svi znate kako pivam, pa i kako plešem i glumim... a pošto je “novo normalno” onda je normalno da ću se ja uhvatiti još jednog izazova... ...od sljedećeg tjedna, srijedom od 20.00 na Radio Dalmaciji "Večernji show s Giulianom" ...ćakula, zezancija, glazba...", napisao je glazbenik u opisu fotografija sa svog novog radnog mjesta.

Pogledaj i ovo showbuzz 20 godina karijere Srećom po brojne obožavatelje, izabrao je glazbu umjesto ginekologije

"Super, bit ćeš pravo osvježenje", "Bravo", "Jedva čekam", samo su neki od komentara njegovih obožavatelja ispod fotografija. Pjevač se i našalio na svoj račun te je objavio fotku s perikom na glavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giuliano 🎤 (@giuliano_djanic)

Prije nekoliko mjeseci je za In Magazin ispričao kako je dugu kosu nosio u svojoj rockerskoj fazi, a malo kasnije je imao i dugu crnu kosu. "Sad je imam sve manje i manje, pobijelila je i mislim da je više neću puštat", rekao je pjevač onda. I dalje snima nove pjesme, a veseli se novim poslovnim izazovima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene