"Sedam dana tjedno"

Giuliano otkriva: "Ovo ljeto ću se malo kupati i puno svirati!"

Giuliano (Foto: PR) Giuliano (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Giuliano (Foto: PR) +0 Giuliano (Foto: PR) Galerija

Giuliano nam je uoči nastupa na Splitskom festivalu otkrio neke detalje o novoj pjesmi "Sedam dana tjedno" i planovima za ovo ljeto.

Popularni Giuliano nam je krajem travnja otkrio pjesmu "Sedam dana tjedno" s kojom nastupa na Splitskom festivalu, a mi smo ga uoči nastupa ulovili na par minuta i otkrili nekoliko detalja o pjesmi te što planira na jesen. Jedan od naših najpopularnijih pjevača ulovio se posla te jedva čekamo poslušati što nam novo sprema. Dotad uživajte u njegovom aktualnom singlu.

Pogledaj i ovo In Magazin: uvođenje vojnog roka - 5 Stariji za, mladi protiv! Poznati Hrvati o uvođenju obveznog vojnog roka: ''Ja sam za, gledam ovu djecu 18, 19, godina, dobro bi im došlo malo vidjeti drugačiji način života''

 

 

Pred nama je još jedan Splitski festival, što očekujete?

Prvo što očekujem je doooobar provod i jako se veselim nastupu na festivalu. Pjesmu čujem svako malo na radio postajama i veseli me što je odlično prihvaćena među ljudima.

Koja je pozadina priče "Sedam dana tjedno"? Tko je sve na njoj radio?

Pjesma je jako pozitivna i vesela. Ljubavna priča sa happy endom! Radili su je Branimir Mihaljević i Neno Ninčević i baš su pogodili "u sridu". Kao stvorena je za mene!

Kakvi su vam planovi za ljeto, gdje sve nastupate i što spremate?

Ovo ljeto ću se malo kupati i puno svirati. Uglavnom su svirke uzduž obale, a ima i nešto svirki ka kontinentu.

Kako inače provodite ljeto?

Ljeto volim provoditi uz društvo i familiju u hladovini na plaži. Samo neka je veselo i opušteno:) Tako najbolje punim baterije za koncerte.

Planirate li nove glazbene suradnje, kako će vam na glazbenom području izgledati 2018. godina?

Već imamo gotovu pjesmu za jesen (ista ekipa) i ono što vam mogu reći je da se zove "100% Lud". Međutim, to je tema za jesen i trenutno sam cijeli u pjesmi "7 dana tjedno" i veselim se svakom nastupu u skoroj budućnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene