Gola zvijezda

Koju je to životinju omotala oko vrata?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zvijezda serije 'Dosjei X', Gillian Anderson te mnoga druga poznata lica goli su u kampanji za zaštitu riba!

Glumica Gillian Anderson, koja se proslavila ulogom agentice Dane Scully u seriji 'Dosjei X', pozirala je gola u kampanji za zaštitu riba 'Fishlove'. Osim nje, kampanji su se priključile i druge poznate ličnosti, koje su intimne dijelove tijela prekrile različitim vrstama riba.

Pogledaj i ovo Gillian Anderson ovo je top! Nova transformacija slavne glumice sve je ostavila bez teksta, evo što joj je uspjelo uz pomoć samo tri stvari: "Ovo je nevjerojatno!"

David Duchovny i Gillian Anderson najavili nove nastavke 'Dosjea X'

Gillian Anderson pozirala je s jeguljom oko vrata te njome prikrila grudi. Osim glumice, s ribama su pozirali i DJ Goldie, glumac i redatelj Jean - Marc Barr, glumica Olivia Williams, glumica Barbara Cabrita i novinar Emanuel de Brante.

Zvijezde su potpisale peticiju kojom se zahtijeva regulacija ribolova. 'Nevjerojatne životinje koje žive u oceanu sistematski se uništavaju ogromnim mrežama koje hvataju sve što im se nađe na putu. Trebamo utjecati na parlament kako bi izglasao zakon o njihovoj zaštiti', navodi se u tekstu peticije.

Peticija će biti odnešena na glasanje u Europskom parlamentu 10. prosinca. Zvijezde se nadaju da će se izglasati zakon o zabrani destruktivnih oblika ribolova u Atlantskom oceanu.

Fotografije ostalih zvijezda i riba možete pogledati na linku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene