Gdje je danas?

Bila je najveća ljubav tragično preminulog pjevača, ali njegov grob danas rijetko posjećuje

Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Facebook 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Budimir (Foto: Instagram) Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Toše Proeski (Foto: AFP) +0 Toše Proeski (Foto: AFP) Galerija

Andrijana Budimir bila je najveća ljubav Toše Proeskog, koji je tragično preminuo prije 12 godina.

Na današnji dan obilježava se 12 godina od tragične pogibije makedonskog slavuja Toše Proeskog.

U ranim jutarnjim satima tada 26-godišnji Toše život je izgubio u tragičnoj automobilskoj nesreći kod Nove Gradiške, a iza sebe je ostavio neutješnu obitelj i prijatelje, kolege te velik broj obožavatelja, ali i djevojku Andrijanu Budimir, koja je bila ljubav njegova života.

Umirovljena rukometašica, a danas trenerica makedonske muške rukometne reprezentacije Andrijana i Toše bili su nekoliko godina u vezi koju su obnavljali nekoliko puta. Prohodali su 2001. godine i bili zajedno do 2004. godine, nakon čega su se pomirili tek 2007. godine, kada su počeli zajedno živjeti.

Unatoč tome, Andrijana je nakon Tošine smrti na sudu morala dokazivati da je bila s njim u vezi, a kao dokaz je priložila 200 SMS-ova koje su izmijenili preko mobilnih telefona.

To je plavokosoj ljepotici strašno smetalo, no prevladala je tugu zbog gubitka voljenog partnera, koji je upravo njoj poslao posljednju poruku prije nego što je izgubio život.

"Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovno u mom životu. Volim te", poručio je tada, a onda je i sam utonuo u vječni san.

Andrijana je na njegovu sprovodu bila u teškom stanju šoka, a baš nitko nije mogao mirno gledati niti slušati njezino jecanje i grčenje od boli zbog izgubljene ljubavi. Tošini obožavatelji jako su ju voljeli te joj često upućivali riječi podrške nakon njegove smrti, ali i poručivali kako je trebala roditi Tošino dijete jer je to bila njihova sudbina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrijana Budimir (@andrijana_budimir_official) on

2013. godine Andrijana se udala za makedonskog ugostitelja Johana Budimira, s kojim je godinu dana kasnije dobila sina Maksima.

Grob svoje bivše ljubavi ne posjećuje često, posebno ne u vrijeme godišnjice smrti i ostalih važnih datuma kada su na njemu brojni obožavatelji i novinari.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) +5 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Nosi ga, ali kao da ga ne nosi: Slavnoj ljepotici sve je ispadalo iz ovog neobičnog badića

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene