oglasio se menadžer

Je li to skandal na pomolu? Pjesma Franke Batelić za Eurosong je plagijat?

Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Branimir Mihaljević, Franka Batelić, Siniša Bevanda (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) +0 Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Galerija

Tim Franke Batelić ima jasan odgovor na optužbe da na Eurosong idu s plagijatom.

Franka Batelić ima plagijat! Ova je rečenica doslovce odjeknula u ušima kada se javio rumunjski glazbenik Guez koji tvrdi da je pjesma Crazy zapravo njegova.

Pogledaj i ovo Guez (Foto: Facebook) Grozno Potpuni obrat! Rumunj svaljuje krivnju na menadžera: "Nikad nisam rekao da je Frankina pjesma plagijat"

Njegova pjesma ''Ceea ce iubim'' uistinu zvuči kao Crazy, a u njegovu korist ide to što je pjesmu objavio dva dana ranije nego što je to učinila Franka s pjesmom Crazy, kada ju je predstavila u cijelosti.

Ipak, mi smo kontaktirali Frankinog menadžera, Sinišu Bevandu, koji nam je objasnio o čemu se zapravo radi.

''Pjesma Crazy je autorsko djelo teama Karpo medija, na kojoj je, uz Branimira Mihaljevića, produkciju radio Denis Mevlja, poznat i pod umjetničkim imenom Denzel Beats, a tekst i vokalne dionice radila je Franka. Na razvoju pjesme, u suradnji s HRT-om intenzivno se radi od prosinca. Izvođač koji je iskoristio pjesmu Crazy kao podlogu za svoju rap obradu, potpisao je Denzel Beatsa (Denis Mevlja). Instrumentalna i karaoke verzija pjesme je dostupna na svim javnim glazbenim platformama, pa se veselimo novim zanimljivim verzijama. Vidimo se u Portugalu'', kazao je Siniša Bevanda.

Što vi mislite i jeste li poslušali obje verzije?

Pjesma Franke Batelić je plagijat?

  • Da, plagijat je
  • Nije! Vjerujem ovome što govori menadžer

Ukupno glasova:


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene