unakazila se

Ne može pokazati emocije koliko je zategnula lice, nekad je izazivala divljenje, sad samo zgražanje

Famke Janssen (Foto: AFP) Famke Janssen (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Famke Janssen (Foto: AFP) Galerija

Famke Janssen je bila lice modnih kampanja poznatih brendova i glumila u filmu o James Bondu "GoldenEye". Njezinu ljepotu su uspoređivali s onom legendarne filmske zvijezde Hedy Lamarr.

Famke Janssen stekla je slavu još sredinom 80-ih manekenskom karijerom, no danas zbog njezinih odlazaka pod nož nema ni traga toj ljepoti. 

Famke je viđena s prijateljicom u utorak u šetnji parkom Washington Square u New Yorku. Pokazala je svoju vitku figuru i utrenirane noge, a pokrivala je usta zbog pandemije koronavirusa. Ipak, bilo je vidljivo njezino izobličeno lice i napuhnuti obrazi. 

Janssen je zbog posla modela s 20 godina preselila iz Nizozemske u Ameriku i bila je lice modnih kampanja uglednih brendova kao što su Yves Saint Laurent, Giorgio Armani i Chanela. Njezinu ljepotu su uspoređivali s onom legendarne filmske zvijezde Hedy Lamarr. 

Famke je odlučila početkom 90-ih ostaviti manekenski posao i baviti se glumom. Bila je uspješna u novoj karijeri i dobila je ulogu u filmu o Jamesu Bondu "GoldenEye". Pierce Brosnan je utjelovio tajnog agenta 007, a ona fatalnu Xeniju Onatopp. 

Nizozemka je poznata i po ulozi superherojke Dr. Jean Grey u franšizi "X-Men", seriji "Reži me", a bila je i dva nastavka filma "Taken" s Liamom Neesonom.

55-godišnja Famke je tijekom godina uništila svoju ljepotu kojom je privlačila pozornost i sada izaziva zgražanje umjesto divljenja. Glumica je napumpala obraze, njezino lice je bez ikakvih bora zbog previše botoksa i ne može se ni smješiti ni mrštiti. Zapravo, teško je pokazati bilo kakve emocije s toliko zategnutom kožom. 

Inače,Janssen se samo jednom udavala i to za redatelja Toda Williamsa (51) te nema djece. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Akon (Foto: Getty) - 4 Celebrity Izašao iz zatvora i zaludio svijet hitovima, a nitko ne zna koliko puta se ženio ni kako mu izgledaju djeca

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene