Sviđa mu se njezina promjena

Je li ovo čovjek zbog koga je Miley postala 'zločesta'?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slatka i nasmiješena Disney djevojka se pretvorila u 'zločestu curicu' zbog svog menadžera?!

Miley Cyrus u posljednje vrijeme ne prestaje puniti novinske stupce svojim kontroverznim ponašanjem. No, sjećate li se vremena kad je popularna pjevačica bila slatko i nasmiješeno lice?

Pogledaj i ovo Britney Spears Pomalo tužno Britney Spears objavila svoje potpuno gole fotografije, na očajne molbe koje joj pristižu sa svih strana uopće ne reagira

Svi se pitaju kako je ljupka Disney djevojka preko noći postala neprepoznatljiva. Šuška se da iza velike promjene stoji njezin menadžer Larry Rudolph s kojim pjevačica surađuje od ožujka ove godine, kad su i primijećene prve promjene u njezinu imidžu.

>>Može li gore? Ona uvijek može! - Evo čime je opet šokirala!

Rudolph je nedavno u intervjuu za Hollywood Reporter izjavio kako misli da je njezina  revolucija u karijeri zapravo 'zdrava' i 'organska', a što se tiče njezina nastupa na MTV-evoj  dodjeli nagrada kojim je gotovo cijelu javnost digla na noge, zadovoljno je zaključio: 'Mislim da nije moglo bolje proći'.

Naime, Larry je poznat kao živuća legenda u glazbenoj industriji, a surađivao je s nekim od najvećih zvijezda, uključujući Britney Spears i to upravo za vrijeme kada se i ona počela malo 'opuštenije' ponašati.

Sve je počelo na dodjeli MTV nagrada 2001, kada je pop princeza Britney šokirala javnost svojim provokativnim nastupom sa zmijom... i znamo da tu nije bio kraj iznenađenjima! Naime, tada je započeo vrtoglavi preokret u karijeri Britney Spears.

Uslijedilo je brijanje glave, sudski sporovi, borba za skrbništvo, ovisnost o tabletama... a na kraju je sve kulminiralo živčanim slomom. Pop ikona nedavno je ponovno krenula osvajati glazbeni svijet svojim novim hitom 'Work bitch'.

Za to vrijeme, slavna Miley nastavlja provocirati. I dok dio obožavatelja misli da je to jednostavno odraz njezina karaktera, drugi pak za iste promjene krive upravo zajedničkog menadžera Larrya Rudolpha i tvrde da nije puka slučajnost da se tako ponaša otkako s njim surađuje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene