nakon 8 godina

Rastala se mjesec i pol prije rođenja trećeg djeteta, a odnos s njezinim bivšim će vas iznenaditi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eva Amurri i Kyle Martin rastali su se prije rođenja trećeg djeteta, a par ističe kako ih veže obitelj te će nastaviti odgajati djecu zajedno.

Glumica Eva Amurri i bivši nogometaš Kyle Martin 13. ožujka su dobili treće dijete, a Eva je potvrdila kako su se rastali mjesec i pol dana prije rođenja sina.

34-godišnja glumica i blogerica potvrdila je za časopis People kako se službeno rastala od bivšeg supruga 4. veljače, a iako on nije bio na porodu, nakon rođenja djeteta proveli su jedno vrijeme zajedno kao obitelj.

"Naš slatki dječak na Zemlju je došao jučer, u miru svoga doma", napisala je Amurri na Instagramu prošloga tjedna. "Svi smo jako zaljubljeni", dodala je. Martino je napisao kako je njegova bivša supruga prava rock zvijezda jer je na svijet donijela to predivno biće.

Amurri i Martino su vijest o trudnoći objavili u rujnu prošle godine, dva mjeseca prije nego što su otkrili da se rastaju nakon osam godina braka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentines Day Mama!! 💗 I thought today was gonna be really hard, and in some ways it is. But today I feel our unbreakable love for one another. I’m proud of us for protecting that and modeling what love is for our children. Today helps remind us that there is a place in our heart meant for another, and it’s the place in our heart still meant for each other that makes that feel right. I will always carry your heart, carry it in my heart. Love you Mama.

A post shared by Kyle Martino (@kylemartino) on

"Naša obitelj kreće novim putem. Nakon mnogo razmišljanja i rada na našoj vezi, donijeli smo tešku odluku da se raziđemo kao par. Svoju djecu ćemo i dalje odgajati kao partneri i bliski prijatelji, a imamo veliko međusobno poštovanje", napisao je par u objavi.

Glumica je istaknula kako je odlučila da će koristiti svoje djevojačko prezime te je rekla da ona i njezin bivši suprug tranutečno rade na dogovorima kako će podijeliti vrijeme s djecom. Eva je inače kći holivudske glumice Susan Sarandon i talijanskog redatelja Franca Amurrija.

Još otkako su objavili da se rastaju, par je jedno drugome upućivao predivne poruke u kojima su istaknuli kako će uvijek biti tu kada bude potrebno. S obitelji su proveli i Valentinovo, a iako su mislili da će biti teško, zasad smatraju kako im nova situacija dobro ide.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene