Kako je to moguće?

Ostala zatečena nakon rezultata testa na koronu - jedna nosnica pozitivna, druga negativna: "Zapravo se jako bojim"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Erykah Badu na društvenim je mrežama otkrila čudne rezultate svog testa na koronavirus jer ispada da su joj nalazi iz jedne nosnice pozitivni, a iz druge negativni.

Popularna američka R&B pjevačica Erykah Badu na Twitteru je podijelila svoje iskustvo testiranja na koronavirus, nakon što se dobila rezultate i ostala zatečena,

"Nemam simptoma, a testirala sam se na COVID. Isti uređaj. Lijeva nosnica pozitivna, desna nosnica negativna. Smiješno mi je to da je liječnik nalaz proglasio pozitivnim. Koji se vrag ovdje događa? Brzi test", napisala je 49-godišnja glazbenica nakon što se testirala uoči jednog nastupa.

"To mi je treći brzi test u 24 sata. Testiramo se prije svakog nastupa. Prije ovog sam se testirala dva puta , lijeva nosnica mi je bila pozitivna, a desna negativna. Moramo istražiti što se događa s ovim testovima, želim natrag svoj novac. Zapravo se jako bojim, sve ću morati otkazati", dodala je u videu koji je objavila, a u kojem nosi zaštitnu masku.

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William (Foto: Profimedia) Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ WIlliam (Foto: AFP) +0 Princ WIlliam (Foto: AFP) Zanimljivosti Procurile nikad viđene fotografije princa Williama i nepoznate plavuše, Kate nije bilo na vidiku, a vidljivo je da je popio čašicu više

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene