Tužnije ne može

Kraj je tragičniji nego su svi mislili: Glumica preminula uslijed agresivne bolesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Erin Moran preminula je ovog vikenda, a mediji su tada prenijeli vijesti kako se radilo o raznim vrstama ovisnosti koje su dovele do kraja života... Ipak, njen suprug se oglasio i ušutkao sve.

Iako su se nakon smrti glumice Erin Moran pojavile informacije da je prerano preminula zbog alkoholizma, čini se da je istina još tužnija i tragičnija. Njezin nekadašnji kolega Scott Baio i sam je nakon glumičine smrti izjavio da se takva sudbina događa kad netko ima problema sa alkoholom i drogama. Ipak, posipa se danas pepelom, kao i ostatak svijeta.

Njezin suprug, ali i ured u kojem je izvršena obdukcija glumice, tvrde da je umrla zbog terminalne faze raka. U otvorenom pismu suprug glumice tvrdi da je Erin nedavno oboljela od teškog oblika raka pluća. Prije Dana zahvalnosti je, kaže, iskašljala krv. U prosincu je postalo jasno da ima karcinom, a do veljače Erin više nije mogla ni govoriti.

Obdukcija je pokazala da se rak proširio na slezenu te su joj pluća bila ispunjena tekućinom. Suprug pokojne glumice kaže i da nije umrla u bijedi, na ulici, već u svom krevetu. On ju je, kaže, držao za ruku do zadnjeg trenutka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene