Tko je on?

Je li konačno pronašla pravog? Zvijezda hit-filma snimljena kako ljubi misterioznog muškarca

Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Getty Images) Ekipa filma \ Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) +0 Emma Watson (Foto: Getty Images) Galerija

Emma Watson nije marila za poglede prolaznika dok je ljubila misterioznog muškarca na ulici.

Britanska glumica i zvijezda filmova o Harryju Potteru, 29-godišnja Emma Watson strastveno je ljubila misterioznog muškarca na londonskim ulicama, ne mareći hoće li ih netko vidjeti ili snimiti zajedno.

Pogledaj i ovo Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Ovo je rijetkost! Bivšu dječju zvijezdu nismo navikli gledati u tijesnom badiću, a čini se da paparazze ni ovaj put nije očekivala!

Emma nije mogla odoljeti da nakon zajedničkog ručka ne poljubi zgodnog mladića s kojeg je jedva skidala pogled, kao i osmijeh s lica prije nego što su se uputili u automobil koji ih je čekao.

Fotografije pogledajte ovdje. 

Nepoznati muškarac prvi je s kojim je Emma viđena nakon glasina da ljubi Dominica Piazzu, s kojim je posljednji put viđena u kolovozu, a imala je i kratku romansu s programerom Brendanom Iribeom, s kojim je također viđena ovog ljeta.

"Izlaze već neko vrijeme, smiješno je da je i prije njega također izlazila s programerom koji se zvao Brendan", izjavio je njoj blizak izvor za Daily Mail.

Emmu se ranije ove godine povezivalo i s glumcem Tomom Feltonom, koji je u filmovima o Harry Potteru utjelovio Draca Malfoya, i to nakon što su na društvenim mrežama objavili zajedničku fotografiju na kojoj ju on uči svirati gitaru.

Njezino je srce prošle godine bio osvojio i glumac Chord Overstreet, s kojim je u vezi bila šest mjeseci.

"Emma i Chord prvo su skrivali svoju vezu, no tada su se potpuno opustili. Provodili su zajedno puno vremena u Los Angelesu, gdje su i prvi put snimljeni. No stvari među njima ipak nisu funkcionirale i sada su oboje ponovno sami", izjavio je tada njima blizak izvor.

2015. godine bila je s producentom Robertom Aguierom, a 2011. s Willom Adamowiczem.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić, Sergio Ramos i Lucas Vasquez (Foto: Instagram) Sergio Ramos, nogometaš (Foto: AFP) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) +3 Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Modrićev suigrač objavio fotku na kojoj poziraju u minijaturnim gaćicama, Kovačić im poručio što misli o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene