kakvo tijelo!

Lijepa brineta pojavila se u haljini s izrezima i pokazala brutalne mišiće, a ispod tankog materijala nazirao se detalj koji je sve hipnotizirao!

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 7 Emily Ratajkowski - 6 Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 7 +19 Emily Ratajkowski - 6 Galerija

Emily Ratajkowski pojavila se na dodjeli ovogodišnje MTV Music Awards 2023. u New Jerseyju i svima oduzela dah.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski nije propustila ovogodišnju dodjelu MTV Music Video Awards za koju se i posebno sredila i pobrinula da njezin dolazak na crveni tepih nikome ne promakne.

32-godišnja Emily obukla je haljinu s izrezima s prednje strane koji su otkrile njezine savršene trbušne mišiće, a ispod tanke i gotovo prozirne haljine nazirale su joj se bujne grudi.

Emily uživa u solo izlascima otkako se prošle godine razvela od Sebastiana Beara-McClarda, s kojim je u braku bila četiri godine i s kojim ima sina Sylvestera, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko mjeseci u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, ali čini se kako između njih postoji samo prijateljstvo jer on već ljubi novu djevojku. Poslije toga priznala je da dva mjeseca potajno hoda s Harryjem Stylesom.

Uspješna je i u poduzetničkim vodama pa je nedavno izbacila liniju novih kupaćih kostima koje sama dizajnira, ali i reklamira. Tako je na službenom Instagram profilu svog brenda Inamorata, pozirala na pješčanoj plaži u oskudnim jednodijelnim kupaćim kostimima koji su pratiteljima izmamili uzdahe i malo toga ostavili mašti.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Šiško Horvat Majcan - 1 Šiško Horvat Majcan - 2 Šiško Horvat Majcan - 3 Šiško Horvat Majcan - 4 +9 Šiško Horvat Majcan - 5 Celebrity Jeste li prepoznali glumca iz Kumova na audiciji za MasterChef? Pokazao je svoju drugu stranu, a evo kako je prošao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene