Tako joj je bolje

Vjenčali su se prije manje od godine dana, ali više ne živi s mužem, objasnila je i zašto

Ellie Goulding (Foto: Instagram) Ellie Goulding (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ellie Goulding (Foto: Instagram) +0 Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Galerija

Ellie Goulding i Caspar Jopling karantenu su proveli zajedno, no sada žive odvojeno zbog svojih obveza.

Pjevačica Ellie Goulding progovorila je o situaciji u svom braku s Casparom Joplingom. Nakon što je par proveo karantenu zajedno u Oxfordshireu, Goulding se vratila u London kako bi završila planove oko novog albuma "Brightest Blue" koji izlazi ovoga petka. Jopling je ostao u Oxfordshireu kako bi završio diplomski studij.

Pogledaj i ovo Ellie Goulding i Caspar Jopling (Foto: Instagram) Ljeto puno ljubavi Nesuđena princeza zaljubila se u trgovca umjetninama: Zaručila se bivša djevojka princa Harryja!

"Volim cijelu ovu situaciju. Volim svog supruga, ali također volim i sebe. Na ovaj način mogu pročitati knjigu, otići na trčanje, mogu raditi sve kako želim. Sjajno je kada imaš partnera s kojim ne moraš biti cijeli dan - čak ni kada ste u braku. On mi uvijek kupuje cvijeće i jako je brižan", rekla je Ellie za časopis Tatler.

Fotografi su pjevačicu i njezina supruga uhvatili ovoga tjedna na večeri s princezom Eugenie i Jackom Brooksbankom. Otkako su postali par, pretpostavlja se da je Ellie i Caspara upoznala upravo britanska princeza koja je dugogodišnja prijateljica s Joplingovim roditeljima.

Ellie Goulding i Caspar Jopling 31. kolovoza proslavit će prvu godišnjicu braka, a vjenčali su se nakon nekoliko godina veze. Njihovo vjenčanje na istom je mjestu okupilo čitavu kremu Hollywooda i visokog društva, a među gostima su bili princeze Eugenite i Beatrice te njihova majka Sarah, Katy Perry, Orlando Bloom, James Blunt, Sienna Miller i brojni drugi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene