Bravo!

Ella Dvornik skinula hlače i ponosno pokazala sitne nesavršenosti kojih se žene inače srame!

Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 5 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ella Dvornik - 5 Galerija

Ella Dvornik u svojim storyjima na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj je bez problema pokazala celulit na svojim nogama i tako dala do znanja svim ženama da se nemaju čega sramiti i da se svi nose s tim istim malim problemima.

Domaća blogerica Ella Dvornik popularnost je izgradila na društvenim mrežama, gdje svakodnevno dijeli detalje iz svojeg privatnog života i bez zadrške govori što misli, a iako je obično tip-top sređena, ne srami se pokazati ni kako izgleda bez filtera, skupih krpica i šminke.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik došli u pratnji odvjetnika Ella i Charles nakon novog brakorazvodnog ročišta objavili zanimljive poruke na društvenim mrežama, čini se da se sve neće tako lako riješiti?

Tako je sada na Instagramu ponosno pokazala sitne nesavršenosti na svojem tijelu koje žene inače skrivaju.

"Da vas počastim s malo celulita za kraj", napisala je uz fotku na kojoj pozira u svlačionici bez hlača, koju je podijelila u svojim storyjima, gdje je otkrila i da se za početak tjedna počastila šopingom.

Ella se i inače ne srami pokazivati svoje tijelo, a ranije ove godine pohvalila se i rezultatima tretmana zaleđivanja sala na trbuhu kojem se podvrgnula nakon drugog porođaja. Zanimljivo je i da je video na TikToku morala objaviti dva puta jer je prvi put uklonjen zbog golotinje.

To nije i jedini estetski zahvat kojemu se Ella podvrgnula. Ranije je bila i na tretmanu kože lica plazmom te ubrizgavanju botoksa, a prije nekoliko godina operirala je nos isključivo iz estetskih razloga, što je također otvoreno priznala.

Inače, Ella sa suprugom Charlesom Pierceom ima dvije kćeri, trogodišnju Balie Dee i jednogodišnju Lumi Wren.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Celebrity Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene