Stvorila muškarca?

Tvrdi da je baš ona naučila Brada Pitta kako se ljubi, i to u strastvenoj sceni prije 25 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elizabeth McGovern i Brad Pitt glumili su zajedno u filmu 1994. godine, a u jednoj su se sceni strastveno poljubili.

Zvijezda serije "Downton Abbey", glumica Elizabeth McGovern, istaknula je kako je upravo ona naučila Brada Pitta kako se treba ljubiti te ga je napravila muškarcem kakav je danas.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Dvojac je skupa glumio u filmu "Usluga" iz 1994. godine, a na velikom platnu strastveno su se poljubili. 58-godišnja glumica prisjetila se vremena na setu snimanja filma prilikom gostovanja u emisiji koju je vodila Kelly Clarkson.

Clarkson je pitala je li ikada poljubila Brada Pitta, na što je McGovern istaknula kako je trebala to učiniti zbog posla. "Kakav divan posao! Postoje i groznije stvari kako se zarađuje za život. Napravila sam ga čovjekom kakav je danas, sve je naučio zahvaljujući meni", rekla je glumica u emisiji.

Nakon uloge u tom filmu Brad Pitt je hodao s nizom slavnih kolegica, među kojima je i Gwyneth Paltrov, s kojom je bio u vezi dvije godine. Elizabeth je inače u sretnom braku s britanskim redateljem Simonom Curtisom, s kojim ima dvije kćeri.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene